Πώληση Δυάρι, Sant'Agata di Militello, Μεσίνα, Ιταλία, Via San Giuseppe 51

Πώληση - Cod. 43560

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 107 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 4

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε προς πώληση αυτό το κομψό διαμέρισμα, πρόσφατα ανακαινισμένο, με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, στην καρδιά του Sant`Agata di Militello, στην επαρχία της Μεσσήνης.
Βρίσκεται στον 4ο όροφο αυτού του όμορφου ιστορικού κτηρίου, πλήρως και με γούστο ανακαινισμένο με ιδιαίτερη προσοχή στο
μικρές λεπτομέρειες όπως για i
δάπεδα και επενδύσεις από πέτρα
μαρμάρινο πλακίδιο πορσελάνης
εξοπλισμένο με ανελκυστήρα και σκάλες με σιδερένια κάγκελα, μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ντιζάιν «έτοιμο για ζωή».
Ολοκαίνουργια ειδικά σχεδιασμένη κουζίνα Lube με πλήρη ηλεκτρικά αξεσουάρ Electrolux, όπως γυάλινη εστία 5 εστιών, απορροφητήρα, φωτισμό LED κάτω από την μονάδα τοίχου, φούρνο, πλυντήριο πιάτων με ρυθμίσεις 14 θέσεων και ψυγείο-καταψύκτη χωρητικότητας 268 λίτρων, όλα με 2 χρόνια εγγύηση.

Με πολύ φωτεινό μοντέρνο σχεδιασμό, διαθέτει μεγάλο ενιαίο σαλόνι με κουζινάκι, δύο μπάνια και δύο υπνοδωμάτια πλακάκια με ιταλική πορσελάνη, εξοπλισμένο με σύστημα θυροτηλεόρασης και νέα κουφώματα αλουμινίου με θρυμματισμένα διπλά τζάμια. Εξοπλισμένο με ανεξάρτητη θέρμανση με λέβητα συμπύκνωσης Baxi 24 Kw, είναι εξοπλισμένο με θερμοστατικές βαλβίδες για κάθε μεμονωμένο καλοριφέρ, αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο την ισχύ που απαιτείται για τη θέρμανση του δωματίου, επιτρέποντας καλύτερο έλεγχο και μεγάλη εξοικονόμηση αερίου. με 2 χρόνια εγγύηση.

Και τα δύο μπάνια είναι εξαιρετικά κομψά με μαρμάρινα καλύμματα από πορσελάνη, μεγάλα ανοιχτά ντους με γυάλινες θήκες 6 χιλιοστών, ιταλικές βρύσες Mariani με ντουλάπια μπάνιου και καθρέφτη με φώτα LED

Η καλή έκθεση του ακινήτου επιτρέπει ένα πολύ φωτεινό και ευάερο περιβάλλον.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB