Πώληση Κάστρο, Marsico Nuovo, Δύναμη, Ιταλία, Contrada Occhio

Πώληση - Cod. 30394

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 7 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 4 piani

Κάστρο με ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην Basilicata, Ιταλία

Στην καρδιά της Val d'Agri, Βασιλικάτα, κύρους και αποκλειστική Κάστρο του 1870 ευγενή καταγωγή, πλήρως επιπλωμένα με έπιπλα εποχής.
Περιβάλλεται από πράσινο και την ηρεμία, που βρίσκεται σε ιδιωτική τοποθεσία, όμορφη πανοραμική θέα στην κοιλάδα, στην άκρη ενός μικρού χωριού σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, προσφέρει μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής.
Την ειρήνη, τη χαλάρωση, την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το πράσινο κάνει το κάστρο ένα γοητευτικό και μαγευτικό.

Πρόσβαση L 'για το ακίνητο είναι μέσω ενός ιδιωτικού δρόμου μέσα από μια πύλη που επιτρέπει την είσοδο στην όμορφη λεωφόρο των 120 m επενδεδυμένα με μια σειρά από τόξα που καταλήγουν σε ένα πανέμορφο φυσικό σπήλαιο μπροστά από την κύρια είσοδο dell'immobile.Gli αρχαία τόξα de λεωφόρος φιλοξενήσει όσους επιθυμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο στην ανάγνωση, να χαλαρώσετε, να παίξει.

Το κάστρο περιβάλλεται από 7 εκτάρια γης σήμερα για τη γεωργία, με μια αγροικία με 5 δωμάτια, συν έναν αχυρώνα, έναν αχυρώνα και 4 εκτάρια από καστανιές.

Το ακίνητο χρησιμοποιείται σήμερα ως τουριστικά καταλύματα - καταλύματα (εστιατόριο του ξενοδοχείου), αλλά είναι κατάλληλο για εκείνους που ήθελαν να κάνουν μια υπέροχη ιδιωτική κατοικία.
Με έκταση 427 τετραγωνικών μέτρων σε 4 ορόφους, διατηρεί τη γεύση στη διακόσμηση και στη δομή του χρόνου passato.Dispone 10 δωμάτια εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο πτώση και επιπλωμένα με «800 έπιπλα, μια τραπεζαρία με δυνατότητα για κοιμάται 90 άτομα, μπαρ, αίθουσα τηλεόρασης, σολάριουμ και όλα συμπληρώνεται από ένα μεγάλο χώρο στάθμευσης για 50 αυτοκίνητα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB