Πώληση Μονοκατοικία, Ρώμη, Ρώμη, Ιταλία, Roma

Πώληση - Cod. 42244

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 8000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Αυτό το κτήμα είναι αγροτικό χωριό στα περίχωρα της Ρώμης, 1 ώρα μακριά.

Αυτή η ιδιοκτησία Αποτελείται από 2 διαμερίσματα σε 1 ιδιοκτησία.

Το οικόπεδο στο πλάι αυτού του σπιτιού έχει πολλή γη, στον επάνω όροφο σχεδιάστηκε να ανοίξει εξωτερικό πεζοδρόμιο που έχει ήδη γίνει με την εγγραφή στα σχέδια σε έγγραφα που έχουν ήδη τεκμηριωθεί, στο πλαϊνό μπροστινό μέρος των σχεδίων του επάνω ορόφου. Ο κάτω όροφος έχει γη μπροστά από τον κάτω όροφο ένα περιβόλι, ένα γκαράζ και ιδιωτικό πάρκινγκ, αυτό είναι μπροστά σε αυτό το σπίτι ο χώρος γη είναι δικός μου, και έξω μπροστά.

Τα βοηθητικά κτίρια θεωρούν ότι ένας αχυρώνας ήταν μεγάλος, ο οποίος κατεδαφίστηκε, ο οποίος οδηγεί στον προφανή κάτω όροφο.

Αυτό έχει σκαλοπάτια έξω από το πίσω μέρος που οδηγούν στον επάνω όροφο, οι πλευρές που έχουν μπροστινές και πίσω πόρτες στο κάτω διαμέρισμα, το διαμέρισμα του κάτω ορόφου χρειάζεται κάποιες εργασίες σοβάτισμα που έχουν γίνει μέσα, το οποίο προς το παρόν πρόκειται να συνδεθεί με την τακτοποίηση, έχει ηλεκτρικό και νερό συνδεδεμένο, το οποίο είναι σε χρήση.

Το σπίτι έξω είναι όμορφο, και οι δύο όψεις με θέα στους λόφους και το δάσος, μπορούν να φανούν κοιτάζοντας μέσα από τα παράθυρα, που κουμπώνουν στο ακίνητο στην κορυφή και στο κάτω μέρος, από όλες τις πλευρές όπως φαίνεται στις εικόνες.
Υπάρχει χώρος για να καθίσετε έξω με καρέκλες και να απολαύσετε τη ζέστη.
Το βράδυ έχει πυγολαμπίδες που βγαίνουν από το δάσος σαν νυχτερίδες. Πολύ γαλήνιο και ήρεμο.

Αυτό έχει γκαράζ στον κάτω όροφο, το οποίο έχει αυτοκίνητο μέσα, είναι σε καλή κατάσταση, το οποίο θα πουληθεί με το ακίνητο, (μπορεί να γίνει ανταλλαγή ιδιοκτησίας εντός της ημέρας).
Φεύγω όλα τα καινούργια έπιπλα θα συμπεριληφθούν και θα αφεθούν και θα ολοκληρωθούν με την πώληση του σπιτιού.

Υπάρχει επίσης ένα γκαράζ στον επάνω όροφο, το οποίο έχει όλα τα εργαλεία, αγάλματα, σκουπιδοτενεκέδες επιπλέον, θα μείνουν για νέο ιδιοκτήτη.

Αυτό το κτήμα ήταν ένα οικογενειακό ακίνητο, που πέρασε από γενιά σε γενιά, του έγινε πολλή δουλειά όταν ζούσα εκεί, ως νέα παράθυρα και όλες οι ανέσεις.
Με την οποία μου πέρασαν οι παππούδες μου, με την οποία μου κληρονόμησαν.

Όλες οι πληρωμές και οι φόροι είναι ενημερωμένοι, δεν υπάρχει τίποτα να πληρώσετε, υπάρχει χαμηλός φόρος για την περιουσία που είναι ετήσιος σε ακίνητα, πληρώνεται δύο φορές το χρόνο μόνο E209 , νερό και ρεύμα είναι κάθε δύο μήνες, αυτό θα αλλάξει επίσης στις υπογραφή εγγράφων την ημέρα.

Το ακίνητο έχει χωριά και από τις δύο πλευρές, μεσαιωνικές πόλεις κοντά, τοπικές ιστορικές και τοπικές ανέσεις, καταστήματα και σούπερ μάρκετ, εκκλησία, καφετέριες και άλλα, το σιδηροδρομικό σταθμό 10 λεπτά μακριά, ταξί, 1 ώρα από το αεροδρόμιο προς το σταθμό της Ρώμης ή το αεροδρόμιο ή την ίδια τη Ρώμη .

Είναι μια όμορφη περιοχή, ήσυχη και ακούγονται καθημερινά οι καμπάνες των εκκλησιών, αποτελείται από ένα οικόπεδο για να καλλιεργήσετε τις δικές σας καλλιέργειες, έχει αμπέλια με άλλα φρούτα ήδη εκεί.

Ο λόγος της πώλησης είναι με ειλικρινή θλίψη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κρατήσω για μένα, έτσι, σκέφτομαι πολύ, αποφάσισα να το αφήσω σε καλά χέρια, όποιος κι αν είναι με τον σωστό ιδιοκτήτη, που θα το συναντήσει θα λατρέψει το έκανα όσο κι εγώ.

Εάν θέλετε σοβαρά να αγοράσετε αυτό το ακίνητο, μπορώ να κανονίσω μαζί σας τις ώρες που μπορώ να σας βοηθήσω να ολοκληρώσετε τα νομικά ζητήματα, θα ταξιδέψω για την υπογραφή σε συμβολαιογράφο, την αλλαγή των εγγράφων την ημέρα που τακτοποιήθηκε και τα έγγραφα για όλους άλλα πράγματα που μπορούν να γίνουν την ημέρα επίσης.

Όλα τα χρήματα πρέπει να γίνουν την ημέρα της πώλησης της υπογραφής, αυτά πρέπει να διεκπεραιωθούν την ημέρα, με τραπεζικά εμβάσματα.
Θα δικαιούστε πληρωμή στον συμβολαιογράφο, αυτό είναι ξεχωριστό που είναι περίπου E1.000 σωστό, όπως θυμάμαι.

Επίσης, αυτό το εγγεγραμμένο έγγραφο θα μεταβεί στο γραφείο τεκμηρίωσης που τηρείται σε τοπικό επίπεδο, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για διαμονή κατοικίας, με το γραφείο ως το ακίνητο να έχει καταχωρηθεί ως νέος ιδιοκτήτης.
Καθώς μιλάω άπταιστα τη γλώσσα στην Ιταλία, έτσι μπορώ να σας βοηθήσω, να κανονίσω επίσης τη διαμονή σας, την παραλαβή σας και ούτω καθεξής.

Η πώληση κατοικίας με οικόπεδο είναι: E220.000. Μπορεί να διαπραγματευτώ αλλά και πάλι αξίζει τον κόπο, με τη γη και την περιουσία που έχει.


Email επικοινωνίας 📧: achilliaeurope@googlemail.com
Θα απαντήσω μόνο σε σοβαρούς αγοραστές στο ακίνητο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB