Πώληση Μονοκατοικία, Ghirla, Varese, Ιταλία, via G. Isella 17

Πώληση - Cod. 36904

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 380 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10+
  • Όροφος: 2

Η βίλα βρίσκεται σε ένα γραφικό μέρος, σε ένα λόφο, σε μια συγκυριαρχία που αποτελείται από άλλες μεμονωμένες βίλες, περιφραγμένες με ανεξάρτητη είσοδο και εξοπλισμένες με αυτόματη πύλη. Η βίλα έχει μοναδική θέα στη λίμνη Girla και τις Άλπεις και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο άνω των 2000 m2, που βρίσκεται σε ένα φυσικό δάσος που διασχίζεται από ένα βουνό. Ο δρόμος πρόσβασης στο αυτοκίνητο είναι από φυσική πέτρα και φωτίζεται από λαμπτήρες δρόμου. Το σπίτι παραμένει κρυμμένο από έξω χάρη στη θέση του. Κοντά στην είσοδο του συγκροτήματος υπάρχει εστιατόριο και μπαρ. Κατά μήκος των ακτών της λίμνης Girla υπάρχει μια διαδρομή 4 χλμ. Εξοπλισμένη.

 Η βίλα χτίστηκε το 1986 και το 1995 ανακαινίστηκε πλήρως. Η θέρμανση (μεθάνιο) και τα λύματα (διπλής σύνθεσης) είναι αυτόνομα. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύστημα προστασίας από κλοπές με ειδοποίηση μηνυμάτων κειμένου στο κινητό τηλέφωνο και θωρακισμένες πόρτες εισόδου. Τα παράθυρα είναι εξοπλισμένα με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά. Το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από όμορφο φυσικό γρανίτη. Υπάρχουν δύο τζάκια στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Το γκαράζ διαθέτει πύλη με ηλεκτρική κίνηση και τηλεχειριστήριο. Το σπίτι διαθέτει μεγάλη σοφίτα με πρόσβαση μέσω κλιμακοστασίου.
 Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με όλες τις συσκευές: πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, φούρνο μικροκυμάτων, υπέρυθρη ηλεκτρική κουζίνα, καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, κουκούλα (επώνυμο MIELE). Η ταβέρνα είναι εξοπλισμένη με έπιπλα, φούρνο, κουκούλα, ψυγείο και πλυντήριο πιάτων. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από σπάνιο μαύρο μάρμαρο και ξύλινες πόρτες.
Σε απόσταση 300μ. Υπάρχει ο σταθμός των λεωφορείων και το κέντρο της πόλης Ghirla. Δύο λεπτά με το αυτοκίνητο είναι το διοικητικό κέντρο και ο δήμος Valganna. Σε 20χλμ. Βρίσκεται η λίμνη Maggiore και σε 15χλμ. Λίμνη Λουγκάνο (η πόλη Ponte Tresa, τα σύνορα με την Ελβετία).
Σε 12χλμ. Βρίσκεται το κέντρο της επαρχίας (πόλη Βαρέζε) και η εθνική οδός προς το Μιλάνο (το Μιλάνο απέχει 55χλμ.).
Το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa βρίσκεται 45χλμ. Μακριά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB