Πώληση Μονοκατοικία, La Salle, Αόστα, Ιταλία, Frazione Villarisson 29

Πώληση - Cod. 26892

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 120 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

La Salle (ΑΟ): Στην πόλη Villarisson, ανάμεσα στις κοιλάδες Valdigne, λίγα μόλις λεπτά από τις χιονοδρομικές πίστες του Courmayeur και από την προ-Saint Didier Spa, μπορείτε να βρείτε μια αποκλειστική Σαλέ από τον 18ο αιώνα.
Έχει ανακαινιστεί πλήρως, διατηρώντας τα βασικά στοιχεία της εποχής εκείνης, όπως πέτρα και ξύλο, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τη γύρω φύση. Είναι ένα διώροφο σπίτι, που χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ σαλόνι με ένα πρωτότυπο καμινάδα και μια μεγάλη κουζίνα.
Στον πρώτο όροφο, υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ψηλά ταβάνια και ξύλινα δοκάρια, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και ένα μεγάλο μπαλκόνι που προσφέρει γραφική θέα στις κοιλάδες. Στον ίδιο όροφο, υπάρχουν επίσης δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο το οποίο βρίσκεται σε ένα μικρό καταρράκτη. Οι πόρτες των δωματίων όλα κατασκευασμένα από πραγματικό ξύλο, το οποίο έχει άριστα διατηρημένα.
Το κτήμα είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα εξωτερικό σολάριουμ με σχάρα και ένα ευρύχωρο κήπο, διπλό γκαράζ και υπόγειο. Διαθέτει υπέροχη θέα στο Mont Blanc και του Grivola. Η κεντρική θέρμανση μπορεί να ρυθμιστεί από τον θερμοστάτη. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λέβητα ή / και την pelletstove. Η ασημένια επένδυση αυτής της περιουσίας είναι ότι δεν έχει σημασία η εποχή, η πέτρα και το ξύλο επιτρέπουν πάντα μια άνετη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η θέση προς το Νότο εξασφαλίζει το φως της ημέρας όλο το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σκεφτείτε ακόμη και για την εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών και φωτοβολταϊκών, ενώ το μικρό καταρράκτη βελτιώνει τη χρήση ενός υδροστροβίλου. Όλοι αυτοί οι πόροι αυτό το σπίτι προσφέρει, με τις σωστές ρυθμίσεις θα μπορούσε να κάνει το σπίτι εντελώς ανεξάρτητη ενέργεια.

ΤΕΛΕΙΑ prope εισόδημα!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB