Πώληση Μονοκατοικία, Porto San Giorgio, Δεν, Ιταλία, Via Tombolini n°81

Πώληση - Cod. 41092

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: Terra-Primo-Secondo
  • Κατάσταση κτηρίου: New building
  • 80.00

- ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ -


Η εταιρεία EDILSCOROLLI SRL, είναι μια βιοτεχνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2006.
Λειτουργεί κυρίως στην επαρχία Fermo (FM) τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και αναπτύσσει τη δραστηριότητά της στην ανακαίνιση, βελτίωση και σεισμική προσαρμογή, ενεργειακή επανέκδοση και στην κατασκευή και άμεση πώληση κύριων ακινήτων.
Από τότε που δημιουργήθηκε, η EDILSCOROLLI SRL έχει θέσει ως στόχο να μην προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη του πελάτη και έχει βασίσει το εμπορικό της στυλ σε αυτήν την αρχή με λύσεις και τεχνικές που πάντοτε συμβαδίζουν με την εποχή.
Μεταξύ των αμέτρητων εργασιών μας, προσφέρουμε προς πώληση, αυτό το ολοκαίνουργιο διώροφο σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο του Πόρτο Σαν Γιώργιο (FM) Marche-Italy, μια φιλόξενη τουριστική πόλη με θέα στην Αδριατική Θάλασσα, με μια υπέροχη παραλία και πεντακάθαρα θάλασσα, όπου συχνάζουν πολλοί ξένοι, όπως οι Ρώσοι, Βρετανοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Αμερικανοί, ολλανδικά και ακόμα και τους Άραβες.
Το σπίτι μας βρίσκεται στο κέντρο του χαρακτηριστικού και περιζήτητου Borgo Marinaro, από το οποίο μπορείτε εύκολα να φτάσετε σε όλες τις κύριες υπηρεσίες, όπως η κεντρική πλατεία, οι τράπεζες, οι πιτσαρίες, τα ταχυδρομεία, τα σχολεία, τα σούπερ μάρκετ, τα μπαρ, τα ξενοδοχεία κ.λπ. .... με αυτοκίνητο, με τα πόδια ή με το ποδήλατο, και πάνω απ 'όλα το υπέροχο παραλιακό δρόμο της όμορφης τουριστική πόλη. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Ancona Falconara και απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα.
Σε αυτήν την κατοικία περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων, προσφέρουμε προς πώληση δύο υπέροχα και γοητευτικά διώροφα διαμερίσματα και στα δύο επίπεδα, ένα από τα 93 τετραγωνικά μέτρα (σχεδόν ολοκληρωμένο) και το άλλο 100 τετραγωνικά μέτρα (σε προηγμένη ακατέργαστη κατάσταση), ακόμα με η δυνατότητα να προσαρμόσετε το εσωτερικό φινίρισμα και / ή να κάνει τις απαραίτητες tailor-made αλλαγές, σύμφωνα με τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και τον πολιτισμό τους. Αυτά τα διαμερίσματα διαθέτουν τρία υπνοδωμάτια και τουλάχιστον δύο μπάνια, εκτός από τα μπαλκόνια με θέα.
Το εν λόγω ακίνητο, καθώς και εντελώς καινούργιο, είναι επομένως επίσης αντισεισμικό, ανθεκτικό στη φωτιά, ασφαλές, υγιές, ευρύχωρο, φωτεινό, οικονομικό και πάνω απ 'όλα ... ανεξάρτητο !!!!
Επιπλέον, τα διαμερίσματα, πίσω από μια παραλλαγή που παρουσιάζεται στον Δήμο, μπορούν να συγχωνευτούν, μετατρέποντάς τα σε ένα σπίτι σε τρία επίπεδα, εξοπλισμένα στο ισόγειο με αποκλειστικό γκαράζ, μπάνιο και πλυντήριο.
Παίρνουμε αυτήν την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων και να σας χαιρετήσουμε εγκάρδια, με την ελπίδα ότι το σπίτι που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα θα είναι η έγκρισή σας για μελλοντική διαπραγμάτευση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB