Πώληση Ξενοδοχείο, Tropea, Vibo Valentia, Ιταλία, via marina

Πώληση - Cod. 40174

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: terra

TROPEA το Μαργαριτάρι της Τυρρηνικής Θάλασσας στην Καλαβρία (ΙΤΑΛΙΑ) - CEDES ACTIVITIES Διαμερίσματα για τη χρήση πλήρως ανακαινισμένων κατοικιών. Δραστηριότητα ήδη ενεργή με εξαιρετικές κριτικές 9,7 κατά την κράτηση, AIRBNB, EXPEDIA και όλες τις πύλες, με εξαιρετική κερδοφορία, σε στρατηγική θέση 350 μέτρα από το βράχο που έχει γίνει εικόνα στην Καλαβρία και στον κόσμο, της Εκκλησίας της Madonna dell'Isola με υπέροχες λευκές παραλίες και θάλασσα κρυστάλλινα, καθώς και 500μ. από το ιστορικό κέντρο της Τροπέας με τα προκλητικά σοκάκια, διάσπαρτα με μικρά ανοίγματα, ευγενή παλάτια και πλατείες, κρατούν άλλα θαύματα.
Η κατοικία αποτελείται από τον αριθμό. 6 διαμερίσματα με ανεξάρτητη είσοδο, πλήρως ανακαινισμένα σε νέα και πλήρως επιπλωμένα, διαφόρων μεγεθών που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5/6 άτομα το καθένα.
Σύμβαση ενοικίασης 6 + 6 ετήσιο συμβόλαιο ενοικίασης 26.000,00 € (ολόκληρη δομή). - αίτημα εξαγοράς για τη δραστηριότητα 160.000,00 €.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Expedia Group, με βάση τις καταγεγραμμένες κρατήσεις, το Pearl of the Tyrrhenian ξεκίνησε την τουριστική σεζόν του 2019 με 30% περισσότερες εμφανίσεις από το προηγούμενο έτος. Η πόλη που ιδρύθηκε από τον Ηρακλή, έναν τουριστικό προορισμό που προτιμάται κυρίως από τον διεθνή τουρισμό Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και τις χώρες του Βορρά - Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία - ταξιδεύει σε νέα ρεκόρ ενόψει των επόμενων εποχών.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ. Θα επικοινωνήσετε μαζί σας

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB