Πώληση Οικόπεδο, Perugia, Περούτζια, Ιταλία, Ponte Pattoli

Πώληση - Cod. 41610

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 101800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

PERUGIA - τοποθεσία PONTE PATTOLI - 13 χλμ από το κέντρο της Περούτζια και κοντά στη διασταύρωση του αυτοκινητόδρομου Ε45, σε εξωτερική θέση προς την πόλη, πωλείται μεγάλο οικόπεδο συνολικής έκτασης 101.800 τετραγωνικών μέτρων (δέκα εκτάρια ), εκ των οποίων 72.844 κτιρίου τμ D2 και D3.
Πρόκειται για 5 οικόπεδα επίπεδης γης στα οποία μπορούν να χτιστούν συνολικά περίπου 38.000 τετραγωνικά μέτρα κτιρίων με μέγιστο ύψος που κυμαίνεται μεταξύ 10 και 15 μέτρων.
Η προβλεπόμενη χρήση, καθώς και την ολοκλήρωση και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της βιοτεχνίας και των βιοτεχνικών δραστηριοτήτων, επεκτείνεται επίσης σε εκείνο που προβλέπεται για τις περιοχές D1, ως εκ τούτου, όλες οι προβλεπόμενες χρήσεις για τις δραστηριότητες παραγωγής, καθώς και για τις δραστηριότητες επιτρέπονται κοινωνικο-υγείας, διαχείρισης, Δημόσιες ή ιδιωτικές «υπηρεσίες» που στοχεύουν στην υποστήριξη διαδικασιών οικισμού και παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών δραστηριοτήτων, της διαχείρισης τροφίμων και ποτών, του τουρισμού-παραγωγής, των ψυχαγωγικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Στην κεντρική παρτίδα επιτρέπεται επίσης η δυνατότητα κατασκευής μονάδας βιοαερίου ισχύος 990 kW που τροφοδοτείται από φυτική βιομάζα για την παραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB