Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Stintino, Sassari, Ιταλία, Via delle Mattanze

Πώληση - Cod. 32817

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 73 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: terra

Το ακίνητο βρίσκεται σε μοναδική θέση, με θέα στη θάλασσα, στην πόλη του Le tonnare Stintino, διάσημη για τα κρυστάλλινα νερά της, σε μια κατοικία με ιδιωτικές παραλίες και βράχια. Πρόκειται για μια βίλα, ελεύθερο για τις τρεις πλευρές, που αποτελείται από: σαλόνι με κουζίνα, δύο μπάνια, δύο υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο και σοφίτα με διπλό κρεβάτι. Ειδικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπαίθρια αυλή με πέργκολα, όπου μπορείτε να φάτε στην εταιρεία, ή να χαλαρώσετε στη σκιά και τον κήπο για αποκλειστική χρήση, ιδανική για ηλιοθεραπεία και να θαυμάσετε τη θάλασσα.
Το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Η προσφορά των δύο αυτοκινήτων είναι πλήρης.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα μεγάλο κοινόχρηστο κήπο, είναι ιδανικό για όλες τις οικογένειες με παιδιά που μπορούν να παίξουν ελεύθερα σε εξωτερικούς χώρους με ασφάλεια. Οι δύο ιδιωτικές παραλίες (μία από άμμο και άλλα άμμο και βράχια) και η ιδιωτική αποβάθρα είναι μια μεγάλη υπηρεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν πλήρως τη θάλασσα. Η ιδιοκτησία αυτού του ξενοδοχείου εγγυάται μια ελεύθερη και διαρκή δωρεάν πρόσβαση στο Χωριό Le tonnare διακοπές Marcegaglia και χρήση όλων των εγκαταστάσεων (πισίνα, γήπεδα τένις, κλπ). Μόλις 200 μέτρα από την Σαρακηνών πύργο και την περίφημη Saline παραλία. Η πόλη της Stintino, περίπου 2 χλμ, προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς σε όλες τις γωνιές και τις παραλίες της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και του «Pelosa», που βρίσκεται απέναντι από το Εθνικό Εθνικό Πάρκο Asinara, τώρα εύκολα διαθέσιμες και προσβάσιμες, θεωρούνται ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου και να διατηρηθεί το φυσικό οάσεις.
Το κοντινό αεροδρόμιο του Alghero είναι περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το λιμάνι του Πόρτο Τόρρες είναι μόνο 20 λεπτά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB