Πώληση Τριάρι, Castellana grotte, Bari, Ιταλία, Vico Fanelli 14

Πώληση - Cod. 37920

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Απολαυστικό αρχοντικό σε δύο επίπεδα στο κέντρο της παλιάς πόλης της Καστελάνας.
Σε μια γωνιά ενός ήσυχου και καλά διατηρημένου πεζόδρομου, αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, σχολεία, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και τον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό με άμεση σύνδεση με το κέντρο του Μπάρι και τοπικές τουριστικές περιοχές Alberobello). Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στο Largo Porta Grande (περίπου 150 μ. Μακριά).
Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί και αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, εντοιχισμένη κουζίνα + τραπεζαρία με πλήρως λειτουργικό τζάκι και οικογενειακό μπάνιο, δύο μπαλκόνια στο πρώτο επίπεδο. ένα γραφείο με το δικό του μπάνιο και μια μεγάλη καλυμμένη βεράντα στον τελευταίο όροφο.
Η βεράντα προσφέρει υπέροχη θέα στο ιστορικό κέντρο της Castellana και στη γύρω περιοχή, είναι όμορφα πλακάκια, διαθέτει ξύλινο κιόσκι με ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και πρίζα τηλεόρασης.
Το διαμέρισμα διαθέτει Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και στα δύο επίπεδα και διπλά τζάμια.
Προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και στα δύο επίπεδα.
Διατίθεται αμέσως, πωλείται πλήρως επιπλωμένο.

Το Castellana είναι βυθισμένο στην πανέμορφη ύπαιθρο του Murgia. είναι 20 λεπτά. από τις ποικίλες ακτογραμμές με γκρεμούς και αμμώδεις παραλίες, 45 λεπτά. από τα αεροδρόμια Μπάρι και Μπρίντιζι, τα οποία προσφέρουν διεθνείς πτήσεις σε πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Η πόλη είναι φιλική προς την οικογένεια, έχει καλά σχολεία και, σε μια τουριστική περιοχή, έχει πολλές δραστηριότητες, ειδικά το καλοκαίρι (Grotte di Castellana, Zoo Safari, πάρκο περιπέτειας στο δάσος, διαφάνειες νερού, καλοκαιρινά φεστιβάλ, μουσικές παραστάσεις, θεατρικές παραστάσεις και αθλητικές εκδηλώσεις, βραδιά φωτιά τον Ιανουάριο).
Η Castellana διαθέτει το δικό της βολικό εμπορικό κέντρο έξω από την πόλη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB