Πώληση Τριάρι, Dorgali, Nuoro, Ιταλία, Via Piemonte 8b

Πώληση - Cod. 38660

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Ένα άνετο διαμέρισμα τριών δωματίων με κήπο, χώρο στάθμευσης και αποθήκη, 15 λεπτά από την παραλία, σε ένα ενδιαφέρον χωριό, σε ένα φυσικό περιβάλλον, φιλόξενο και πλούσιο σε παραδόσεις στην ανατολική ακτή της Σαρδηνίας - το νησί Nuraghi.
Στο κέντρο του Dorgali (επαρχία Nuoro), σε μια ήσυχη και προνομιακή θέση, 9χλμ. Από τις παραλίες και τους γκρεμούς της Cala Gonone, υπάρχει ένα διαμέρισμα με ανεξάρτητη είσοδο, 70 τ.μ. (753,5 στρ.), Στον τελευταίο όροφο ενός διώροφου διώροφου σπιτιού, με μεγάλο κήπο μπροστά, αυλή και χώρο στάθμευσης, όλα κοινά για τα δύο διαμερίσματα. Το κτίριο, που χρονολογείται από τη δεκαετία του '50, χτίστηκε με στερεά θεμέλια και φέροντες κατασκευές σε πέτρες, εσωτερικούς τοίχους από τούβλα και διπλή οροφή, κατάλληλη για εγκατάσταση σε ηλιακούς συλλέκτες. Σημειώστε ότι η Σαρδηνία είναι μια μη σεισμική ζώνη.
Το διαμέρισμα έχει εξαιρετική έκθεση. Είναι ηλιόλουστο, ευάερο, με νοτιοδυτικό μπαλκόνι. Είναι καλά διαμορφωμένο και αποτελείται από τρία ευρύχωρα δωμάτια, ένα άνετο μπάνιο με ντουζιέρα, έναν διάδρομο με εντοιχισμένη ντουλάπα, μια κουζίνα με ένα λειτουργικό τζάκι χωρίς τούβλα, μια μικρή κουζίνα και ένα αποθήκη / βοηθητικό δωμάτιο που οδηγεί στο πολυ- ύψους 2,5 μ (8,2 ft) ύψους στο σημείο μέγιστης ανύψωσης της οροφής. Τα κουφώματα παραθύρων και πόρτας είναι από ξύλο.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο ιδιωτικό χώρο αποθήκευσης / πλυντηρίου, επιφάνειας περίπου 10 τ.μ. (107,7 εκ.), Με νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, εύκολα προσβάσιμο από το επίπεδο του εδάφους στην πίσω αυλή. Πάνω από αυτό, μέχρι μια σύντομη πτώση σκαλοπατιών, είναι μια μεγάλη βεράντα, επίσης για αποκλειστική χρήση, κατάλληλη για ηλιοθεραπεία, φαγητό σε εξωτερικούς χώρους ή κρεμαστά ρούχα.
Το διαμέρισμα είναι σε δίκαιη κατάσταση, κατοικήσιμο και έτοιμο για μετακίνηση.
Το διαμέρισμα τριών δωματίων βρίσκεται στη Via Piemonte 8b στη διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο του χωριού: Via La Marmora - Strada Statale 125 Orientale Sarda. Είναι:
- 2 χλμ. Δυτικά από τη διασταύρωση προς Nuoro (SS 129 Trasversale Sarda) και στην Όλμπια (SS 131).
- 230 μ. (0,1 μίλια) από τη στάση του λεωφορείου, που συνδέει το Dorgali με την Cala Gonone, το Nuoro και άλλα χωριά.
- 450 μέτρα από την επείγουσα ιατρική περίθαλψη (στο Viale Kennedy) · ένα φαρμακείο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι στη Via La Marmora.
- 750μ. Από το δημαρχείο του Dorgali, το ιστορικό κέντρο και το εμπορικό δρόμο (Corso Umberto).
- Σε απόσταση 400 μ. (0.25 μίλια), υπάρχουν δύο σούπερ μάρκετ. 120 μ. (400 πόδια) από το ταχυδρομείο.
Το Dorgali είναι προσβάσιμο από τα αεροδρόμια της Olbia (στο Βόρειο) και του Cagliari (στο νότο), με δυνατότητα άμεσων διεθνών πτήσεων, από τα λιμάνια Olbia και Porto Torres (στο Βορρά), το Arbatax (στο κέντρο) και το Κάλιαρι (στο νότο). Βρίσκεται σε απόσταση 30χλμ. Από το Nuoro (36.000 κάτοικοι), την έκτη μεγαλύτερη πόλη της Σαρδηνίας, όπου διατίθενται όλες οι τυπικές υπηρεσίες μιας μεσαίου μεγέθους πόλης (νοσοκομείο, πανεπιστήμιο, σιδηροδρομικό σταθμό κ.λπ.). Το Dorgali διαθέτει ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Το Dorgali βρίσκεται στους πρόποδες του Mont Bardia σε υψόμετρο 456 μ. (1.496 πόδια). Περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι κατοικούν τόσο στο χωριό όσο και στην παραθαλάσσια περιοχή του: Cala Gonone. Η περιοχή προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και διασκέδαση για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Το έδαφος του Dorgali, μεταξύ των μεγαλύτερων της Σαρδηνίας 227 kmq (2.422 σ.), Χαρακτηρίζεται από την ποικιλία των φυσικών τοπίων που επιτρέπουν κάθε είδους υπαίθριες και αθλητικές δραστηριότητες σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας. Το Dorgali είναι επίσης ένα ελκυστικό ιστορικό-πολιτιστικό και Eno-γαστρονομικό κέντρο, το οποίο διαιωνίζει τις αρχαίες παραδόσεις της Σαρδηνίας. Εκδηλώσεις και ετήσια φεστιβάλ ζωντανεύουν τη ζωή του χωριού, με παρελάσεις στο κοστούμι, με τα πόδια και το άλογο, παιχνίδια και διαγωνισμούς, συναυλίες και χορούς, αγορές του δρόμου.

Η Σαρδηνία είναι μια από τις πέντε κυανές ζώνες του κόσμου. Ελάτε και να είστε μέρος αυτής της γης της μακράς ζωής, υγιή και καλή διαβίωση!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB