Πώληση Τριάρι, Lecce, Λέτσε, Ιταλία, Via Corvaglia

Πώληση - Cod. 43533

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 118 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

Μένετε στο Λέτσε (Πούλια/Σαλέντο), σε ένα σούπερ ανακαινισμένο διαμέρισμα 5 λεπτά με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο; Είναι ακόμα δυνατό!
Στο κομψό συγκρότημα κατοικιών στη via Corvaglia στο Λέτσε, με ιδιωτικό πάρκο, σας προσφέρουμε ένα άρτια ανακαινισμένο διαμέρισμα τριών δωματίων 118 τετραγωνικών μέτρων στον 4ο και τελευταίο όροφο.
Το διαμέρισμα αποτελείται από μεγάλο διάδρομο, μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, άνετη κουζίνα, διάδρομο με θέα από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο/μελέτη, ένα μπάνιο επισκεπτών και ένα κύριο μπάνιο. Πλήρης με δύο μπαλκόνια, μια βεράντα 45 τετραγωνικών μέτρων και ένα δωμάτιο πλυντηρίων. Κάθε δωμάτιο έχει παράθυρα και κλιματισμό ψευδοροφής. Προφανώς υπάρχει ανεξάρτητη θέρμανση φυσικού αερίου/παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, νέα παράθυρα με διπλά τζάμια και διπλή επένδυση, ηλεκτρικά ρολά και σύστημα συναγερμού με τηλεχειρισμό.
Προσαρμοσμένη επίπλωση με κουζίνα Scavolini, συσκευές Smeg, εντοιχισμένες ντουλάπες από αληθινό ξύλο. Τα καλύμματα και τα αξεσουάρ είναι άριστης ποιότητας. Η τοποθεσία είναι πολύ κοντά στην Porta San Biagio, 5 λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, οπότε είναι σαν να μένετε στο ιστορικό κέντρο χωρίς να είστε στο κέντρο. Είναι επίσης μόλις 45 λεπτά από το αεροδρόμιο Salento.
Να φανεί! Για την επίσκεψη και πιθανή αγορά θα λάβετε υποστήριξη από επαγγελματίες του κλάδου των ακινήτων.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB