Πώληση Τριάρι, Monteprandone, Ascoli Piceno, Ιταλία, Via 85° STRADA, n. 22

Πώληση - Cod. 28210

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

Πουλάω φωτεινά και ευρεία επίπεδη πλατεία. 60 με τη Νότια / Ανατολική έκθεσης, Νότια, Δυτική και σε δύο επίπεδα, το πρώτο είναι στον τέταρτο όροφο, με ασανσέρ τελευταία, ενώ ο 5ος όροφος είναι παρούσα, στη βεράντα, ένα χώρο καθιστικού κιόσκι τμ. 40.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην αρχοντική συγκρότημα που ονομάζεται "Condo Belvedere» (που έκανε πρόσφατα το 2009) για το πανόραμα που μπορεί να δει την κυκλοφορία του στην αρχή της μια λοφώδη πλαγιά, σε Centobuchi, πάνω από το Salaria.
Επιπλέον, συνδέεται με το διαμέρισμα μου πουλήσει ένα μεγάλο τετραγωνικών μέτρων γκαράζ. 26, που βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου (άλλη αποκλειστική αρχιτεκτονική λύση) και παρουσιάζεται, τότε, χωρίς υγρασία (ένα κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα γκαράζ ή στο επίπεδο του δρόμου ή υπόγεια). Τονίζει την ευκολία της λειτουργίας, τόσο τα εισερχόμενα και εξερχόμενα, είναι το πρώτο της σειράς των εμπορικών γκαράζ.
Το διαμέρισμα αποτελείται ως εξής:
Σαλόνι με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα διπλό και ένα μονό υπνοδωμάτιο, χωλ, όπου υπάρχει μια ντουλάπα με καθρέφτη συρόμενες πόρτες, μπάνιο με μπανιέρα + ντους και έχει ένα παράθυρο, με το n. 2 μπαλκόνια: ένα Νότια / Ανατολική πλευρά - Νότια Προάστια της 28 τετραγωνικών μέτρων, όπου μπορείτε να απολαύσετε, κοιτάζοντας νότια / ανατολικά, μια υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα από το Porto d'Ascoli να Martinsicuro κουδούνι, ενώ κοιτάζοντας προς τα νότια, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την κοιλάδα του Tronto , από τα α / 16 γκαλερί στην Centobuchi, και, επίσης, μπροστά μας είναι οι λόφοι των συνόρων Abruzzo: Colonnella, Controguerra κλπ.
Ένα άλλο μπαλκόνι περίπου. 18, ο αριθμός του δωματίου και στο μπάνιο, βρίσκεται στη δυτική πλευρά με εξαιρετική θέα στα Sibillini Όρη και το Gran Sasso.
Το κτίριο που είναι σε άριστη κατάσταση, σχεδόν ίση με το νέο, αφού κατοικείται από ένα μόνο άτομο και για μικρό χρονικό διάστημα, έχει τελειώσει με δάπεδο πλακάκι πορσελάνης στο σαλόνι, παρκέ στα υπνοδωμάτια, εσωτερικές πόρτες λευκό, παράθυρα από PVC, ξύλο περσίδες, πόρτα θωρακισμένη είσοδο και θυροτηλεόραση, σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης, πρόβλεψη για ηλιακό σύστημα θέρμανσης, θέρμανση θέρμανση, ενεργειακή κλάση Δ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB