Πώληση Τριάρι, Santa Maria Maggiore, Verbano Cusio Ossola, Ιταλία, Via Antonio Rosmini 44

Πώληση - Cod. 27191

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: tre
  • Όροφος: terzo

Στο Santa Maria Maggiore (VB) στην κοιλάδα Vigezzo, ιδιωτική πώληση προτείνει ένα διαμέρισμα τριών δωματίων 110 τμ εμπορικών χώρων σε δύο επίπεδα για το τρίτο και τελευταίο όροφο του συγκυριαρχία Grand Chalet, ιδιοκτησίας Chalet Montano. Το κτίριο κτίστηκε το ξύλο και σκυρόδεμα με ένα μεγάλο κήπο και βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία πολύ κοντά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό, δίπλα στον κινηματογράφο και κατά Παρκέ Hall.
Διαμέρισμα L 'έχει ύψος μεγαλύτερο από m. 4.5 χαρακτηριστικά με εμφανή δοκάρια και ξύλινα τελειώματα και με κεντρική θέρμανση εξαερισμό μετράει ρυθμιζόμενο θερμίδες? γίνεται στον τρίτο όροφο μιας αποθήκη και ξεχωριστή κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και τραπεζαρία με μπαλκονόπορτες μαζί ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στους κήπους, όπου μπορείτε να δείτε την αλυσίδα του Monte Rosa .Μέσα από μια εύκολη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, σήμερα με τρία κρεβάτια, με θέα το καθιστικό, μπάνιο με εξαερισμό που προκαλείται, και άλλο ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με παράθυρα με θέα στους κήπους. Σχετικά με το διαμέρισμα ένα κελάρι στο υπόγειο και μεγάλο κουτί. Το διαμέρισμα διατίθεται πλήρως επιπλωμένο.
Santa Maria Maggiore είναι η πιο σημαντική πόλη της κοιλάδας Vigezzo, δίπλα στην Λομβαρδία της πόλης »και Πιεμόντε μέσω άμεσης εθνική οδό και το σιδηροδρομικό σταθμό και 12χλμ από τα ελβετικά σύνορα, 40 μέτρα από το Λοκάρνο .Το ίδιο σιδηροδρόμου" Vigezzina »(η οποία συνδέει το Val Vigezzo Λοκάρνο), οι εκδρομές στο Εθνικό Πάρκο της Val Grande η πρόσφατη δημιουργία ενός Golf Club, και το σκι αντοχής και κατάβαση σε κοντινή πεδιάδα της Vigezzo, ως λόγους για την διαμονή σας στη Σάντα Μαρία Ματζόρε, τόσο το καλοκαίρι το χειμώνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB