Πώληση Τριάρι, Torre Colimena, Taranto, Ιταλία, Torre Colimena

Πώληση - Cod. 34330

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 85 m²
  • Αριθμός δωματίων: Sleeping rooms 3
  • Όροφος: Ground + underground

Απευθείας από τους ιδιοκτήτες, αυτό το διαμέρισμα είναι προς πώληση στο Torre Colimena, Salento, Απουλία.

Στο ισόγειο το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο χώρο καθιστικού, κουζίνα, μπάνιο, κύριο υπνοδωμάτιο, ενώ οι σκάλες, διακοσμημένες με αρσενικό σίδερο, οδηγούν σε δύο επιπλέον υπόγειους χώρους που μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν ως υπνοδωμάτια για τους επισκέπτες είτε ταβέρνα.

Υπάρχουν επίσης δύο αυλές, η μία με θέα στην πρόσοψη, εξοπλισμένη με ξύλινη πέργκολα, η άλλη στην πίσω πλευρά, η οποία μπορεί τελικά να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για στάθμευση έως και δύο αυτοκινήτων.

Στο σαλόνι υπάρχει ένας καναπές σε εθνοτικό ύφος που κατασκευάζονται από τις τυπικές απολιθικές πέτρες που αποτελούνται από εγκλείσματα ορυκτών θαλασσών, μέσα στα οποία υπάρχει ένα επιπλέον επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι σε περίπτωση ξαφνικού φιλοξενούμενου και μιας γωνιάς για τηλεόραση ή άλλο είδος μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ένα τεχνητό τείχος από το ίδιο υλικό που διαμορφώνεται σαν ένας μικρός πύργος χωρίζει τη ζώνη κουζίνας, ενώ το ίδιο το μαγειρικό σκεύος κατασκευάζεται από μια σταθερή δομή που καλύπτεται από κεραμικά στην τυπική μεσογειακή ατμόσφαιρα που θυμίζει τα σπίτια των ψαράδων.

Φυσικά αυτές οι δομές που χαρακτηρίζουν το στυλ του σπιτιού θα παραμείνουν στο εσωτερικό μετά την πώληση, εκτός και αν οι νέοι αγοραστές δεν θέλουν.

Πέρα από αυτό, το σπίτι είναι ιδανικό για δύτες γιατί μπορεί να ντύσει τον υποβρύχιο εξοπλισμό ακόμα και στην πίσω αυλή και να πάει κατευθείαν για να ξεκινήσει να καταδύσεις σε ένα μικρό βραχώδη κόλπο στην ακτή ακριβώς μπροστά από το σπίτι σε απόσταση περίπου 30 μέτρων, θεωρείται ως ένα εύκολο μέρος για να κολυμπήσουν σαρδέλες επίσης και από άλλους τοπικούς δύτες
ως μια ενδιαφέρουσα υποθαλάσσια περιοχή.

Μόλις τελειώσει η κατάδυση, όλοι οι εξοπλισμοί μπορούν να πλυθούν σε μια μεγάλη τουαλέτα στην πίσω αυλή, δίπλα σε ένα συμπληρωματικό εξωτερικό ντους.

Το Torre Colimena ενδείκνυται επίσης για τους λάτρεις της φύσης και τους κολυμβητές, αφού σε απόσταση περίπου 100/200 μέτρων περπατώντας δυτικά από το σπίτι υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες παραλίες λευκής άμμου με ψηλούς αμμόλοφους που καλύπτονται από θάμνους μυρτιάς, μαστίχας, λειμώνες, φράουλα, το προστατευόμενο θαλάσσιο φυσικό πάρκο που ονομάζεται "Salina dei Monaci" (πρώην Ρωμαϊκή αρχαία
salina), όπου οι πτηνοτρόφοι συχνά βλέπουν ροζ φλαμίνγκο και πολλά άλλα πουλιά.

Λίγα βήματα ανατολικά από το σπίτι ο ιστορικός πύργος που ονομάζεται Colimena στέκεται, χτίστηκε τον 16ο αιώνα, δίνοντας το όνομά του σε όλο το χωριό.

Περαιτέρω λίγα βήματα δίπλα στον πύργο, μπορείτε να φτάσετε στο λιμάνι του μικρού ψαρά που είναι το κέντρο της πόλης, γύρω από το οποίο θα βρείτε πολλά εστιατόρια και καταστήματα και στη συνέχεια μπορείτε να φτάσετε και πάλι σε άγριες και μακριές όμορφες παραλίες.

Όποια και αν είναι η ακτή είναι πάντα καλό για τους surfers, ενώ οι λάτρεις του κυματοδρομίου μπορούν να πάνε μερικές φορές στο πολύ γνωστό Ham Point (το οποίο η βρετανική εφημερίδα Telegraph έχει αναφερθεί πρόσφατα στις πιο όμορφες παραλίες του κόσμου) όπου οι αμμώδεις ύφαλοι δημιουργούν υψηλές και ισχυρές κυματιστά.

Ακίνητα μπορούν να επισκεφθούν το καλοκαίρι (Ιούλιος / Αύγουστος).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB