Πώληση Bar/Εστιατόριο/Nightclub, Campagna, Salerno, Ιταλία, Piazza M Guerriero 17

Πώληση - Cod. 41533

  • Τύπος: Bar/Εστιατόριο/Nightclub
  • Περιοχή: 960 m²
  • Αριθμός δωματίων: 24
  • Όροφος: 3

Τίτλος: Πώληση ιστορικής κατοικίας που λειτουργεί ως ξενοδοχείο (4 ****, 5 υπνοδωμάτια) και εστιατόριο

Τοποθεσία: Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Campagna, μιας όμορφης πόλης στην Καμπανία, που περιβάλλεται από τα βουνά του περιφερειακού πάρκου Monti Picentini. Το ακίνητο διασχίζεται από τον ποταμό Tenza, με θέα στους καταρράκτες. Περίπου 30 χλμ. από το Paestum, 45 χλμ. από την ακτή του Αμάλφι (Vietri sul Mare, 65 χλμ. από το Αμάλφι), 75 χλμ. από την Πομπηία, 23 χλμ. από τα ιαματικά λουτρά του Contursi. 10 χλμ. από το σταθμό Έμπολι, 45 χλμ. από τον σταθμό του Σαλέρνο (TGV), 100 χλμ. από το αεροδρόμιο Capodichino (Νάπολη), 4 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Α2 Σαλέρνο-Ρέτζιο Καλαβρία.

Το ακίνητο: παλιό εργοστάσιο ( '800) με εμφανή πάστα πέτρα, εφοδιασμένο με φτερωτή παραγωγής υδραυλικής ενέργειας, ανακαινισμένο το 2015 σε ξενοδοχείο (5 δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μπάνιο, τηλεόραση, Wi-Fi, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως και 3 άτομα το καθένα) και εστιατόριο (3 δωμάτια συνολικής χωρητικότητας 110 θέσεων), ρεσεψιόν, μπαρ / αίθουσα πρωινού (24 θέσεις), αίθουσα συνεδριάσεων (40 θέσεις), κελάρι, ανελκυστήρας. Το ακίνητο αποτελείται από 1,5 εκτάρια γης στη μία πλευρά του ποταμού και, από την άλλη πλευρά, ενός κτιρίου με 960 mq του εσωτερικού (ακαθάριστο) περιοχή και 104 mq της βεράντες, κατανεμημένα σε 3 ορόφους.. Βεράντα στο επίπεδο των αναχωμάτων του ποταμού με ωραία θέα στους καταρράκτες, που μπορεί να φιλοξενήσει 20 άτομα. Η πλειοψηφία της δομής είναι προσβάσιμη σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Πρόσθετες πληροφορίες: η δομή έχει υψηλές δυνατότητες. Πλέον χρησιμοποιείται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως γάμους, βαπτίσεις, πάρτι αποφοίτησης, γενέθλια. Περιτριγυρισμένο από βουνά, το μέρος προσφέρει τη δυνατότητα για πεζοπορία, ποδηλασία, διάφορες πολιτιστικές επισκέψεις. Δυνατότητα και για να πάτε στην παραλία (30' με αυτοκίνητο).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB