Πώληση Αγροικία, San Casciano in Val di Pesa, Φλωρεντία, Ιταλία, Via pineta 20

Πώληση - Cod. 22954

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: piano terra-mansarda

Για το σπίτι πώληση ρουστίκ / χώρα, ανοιχτό στις 4 πλευρά, δεν είναι απομονωμένη, λίγο έξω από το χωριό (Mercatale Val di Pesa, Φλωρεντία), στην ύπαιθρο, των 150 τετραγωνικών μέτρων της επιφάνειας με 850 τετραγωνικά μέτρα κήπο με δέντρα, δίπλα σε 3 στρέμματα αμπελώνες και ελαιώνες και πεύκα των ιδιοτήτων μου εκ των οποίων περίπου 3000 m μπροστά από το σπίτι που διανθίζονται με σειρές από ελαιόδεντρα και αμπέλια και Pinewood. Δεν ταμείο να πωλείται με το εξοχικό σπίτι. Στην εναέρια foto, το σπίτι contry είναι δίπλα στο σπίτι με τη μεγαλύτερη αριστερά μπροστά από το
 σειρές από αμπέλια και ελαιώνες μέχρι το τέλος του μακρύ σπίτι. Γη μου, 3 εκτάρια βρίσκεται στα δεξιά του Αμπελώνα στην κάτω δεξιά γωνία του ελαιώνα. Αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, δωμάτιο μελέτης, κουζίνα 7 πόδια του ζωτικού χώρου, διπλό rooom σαλόνι με τζάκι, μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίων. Υπάρχει επίσης ένα μικρό διαμέρισμα / στούντιο με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο whicth είναι προσβάσιμο από τον κήπο. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα found.The σοφίτα sopraelevabile καλύπτει το σύνολο της πιστοποίησης house.Energy perfomed G-class, 240.229 kWh/m3 έτος.Η σπίτι είναι πολύ φρέσκο ​​το καλοκαίρι λόγω της παρουσίας των Αρκτική και τον κήπο δέντρα που surronund. Το χειμώνα, η θέρμανση είναι ασφαλισμένο από μια σειρά από χυτά καλοριφέρ σίδηρο. Αυτόνομη θέρμανση, αέριο πόλης. Conneted από τη SITA λεωφορείο προς / από το σιδηροδρομικό σταθμό της Φλωρεντίας σε περίπου 40 λεπτά. Το σπίτι είναι επιπλωμένο με κάλλους κάποια έπιπλα αντίκες (μερικά από τα έπιπλα θα μπορούσε να πωλείται ξεχωριστά).
Πισίνα 3 χλμ. και γήπεδο γκολφ dell'Olgiata λιγότερο από 10.
Ζητούμενη τιμή 500.000 Ε με 3000 τετραγωνικά μέτρα πεδίου + 100000 για τη γη Theree στρέμματα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB