Πώληση Βίλα, Riola Sardo, Oristano, Ιταλία, loc. Funtana Figu

Πώληση - Cod. 23446

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1+rialzato

Η κατασκευή ήταν πολύ ακριβή, ακόμη και από την άποψη της coibentazione.Entrambi τα δάπεδα απομονώθηκαν με μία στρώση 4 cm το συγκεκριμένο υλικό.
Το έτος κατασκευής είναι το 2006.
Όντας σε ένα λόφο στα 80 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, βρίσκεται σε μια μοναδική θέση, όσον αφορά το κλίμα είναι ξηρό και αεριζόμενο και ειδικά για την πανοραμική θέα 360 °. Από τη βεράντα και βεράντες με θέα όλη την Χερσόνησο του Σινά, το νησί της Mal di Ventre, τη λιμνοθάλασσα Cabras και τον Κόλπο του Οριστάνο
Είναι σε μια απομονωμένη θέση, που περιβάλλεται με μια κατοικία που έχει ένα φύλακα όλο το χρόνο και άλλα κατοικημένα σπίτια.
Απέχει 3 χλμ. από την παραλία του Is Arenas και από το γήπεδο του γκολφ, 600 μέτρα από την επαρχιακή οδό 292, 13 χλμ από Οριστάνο.
Το σύνολο της περιουσίας αποτελείται από δύο εκτάρια συγχωνεύονται, χωρίς υπαλλήλους, καλά στραγγιζόμενα εδάφη με ελαφρά κλίση, με νότιο προσανατολισμό δυτικά.
Πλήρως περιφραγμένη και περιβάλλεται από μια σειρά από ασημένια κυπαρίσσια που αποτελούν μια αποτελεσματική ανεμοθώρακα και εξασφαλίζει ιδιωτικότητα.
Η γη είναι λογικά χωρίζεται σε οικόπεδα που περιλαμβάνουν έναν ελαιώνα, ένα περιβόλι, ένα άλσος, ένα ναυπηγείο, που οριοθετείται από φράχτες και καλλιεργήσιμης γης. Έχει δύο εξόδους με δύο διαφορετικούς τρόπους.
Η παροχή νερού παρέχεται από ένα πηγάδι 120 μέτρα βάθος, εντελώς εγκλωβισμένος. Μια δεξαμενή των 12000 λίτρων τοποθετείται στο υψηλότερο σημείο προβλέπει την πτώση, το νερό άρδευσης φυτό που φτάνει σε κάθε μέρος της γης και το σπίτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB