Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Bosa, Oristano, Ιταλία, Viale Guglielmo Marconi

Πώληση - Cod. 43055

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 0

Στο πολύχρωμο και βραβευμένο τουριστικό χωριό Bosa, την κύρια παραθαλάσσια πόλη Planargia, που διασχίζεται από το μοναδικό πλωτό ποτάμι στη Σαρδηνία (Fiume Temo) και χαρακτηρίζεται από τυπικά χρωματιστά σπίτια σε παστέλ τόνους, μπαλκόνια από σφυρήλατο σίδερο, όλα στα ιστορικά σοκάκια με αρχαία ιστορία και στους πρόποδες του διάσημου κάστρου Serravalle (ή Malaspina),
Προτείνεται προς πώληση και σε αποκλειστικό διαμέρισμα πλήρως ανακαινισμένο πριν από περίπου 15 χρόνια που βρίσκεται στο ισόγειο στη Viale Guglielmo Marconi, έναν πολύ κεντρικό δρόμο που εξυπηρετείται από τις κύριες υπηρεσίες και τα κύρια ορόσημα της πόλης (φαρμακείο-νοσοκομείο-καταστήματα-ντόπιοι κ.λπ. ) και όχι μακριά από το γνωστό παραθαλάσσιο χωριό Bosa Marina και τις πανέμορφες γειτονικές παραλίες που το ξεχωρίζουν.
Το διαμέρισμα διαμορφώνεται ως εξής:
Μπροστά από την είσοδο συναντάμε μια μικρή περιφραγμένη βεράντα που ανήκει αποκλειστικά στο διαμέρισμα.
Στο εσωτερικό μας καλωσορίζει μια ευχάριστη είσοδος με 2 καμάρες σε επεξεργασμένο ξύλο που οδηγεί στον προθάλαμο που δίνει πρόσβαση στον χώρο ύπνου που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και στο κυρίως μπάνιο με γωνιακή μπανιέρα (Το μπάνιο και ένα δωμάτιο βλέπουν με το παράθυρο απευθείας στην όμορφη και φωτεινή ρουστίκ βεράντα πίσω από το σπίτι, από το άλλο δωμάτιο μπορείτε να έχετε πρόσβαση απευθείας από το γαλλικό παράθυρο).
Στην αριστερή πλευρά βρίσκουμε πρόσβαση σε ένα τρίτο δωμάτιο και περνώντας από τη δεύτερη καμάρα οδηγείτε στο σαλόνι με ένα μεγάλο κεντρικό δωμάτιο. (Το δωμάτιο και η αίθουσα έχουν παράθυρο που βλέπει στο δρόμο).
Από το κυρίως δωμάτιο που χωρίζεται με πόρτα, βρίσκουμε την είσοδο στη γωνιακή κουζίνα με τοιχοποιία. (Η ρουστίκ βεράντα είναι προσβάσιμη και από την κουζίνα).
Όπως αναφέρθηκε ήδη, η ρουστίκ πανοραμική βεράντα είναι καλά περιποιημένη και εξοπλισμένη με όλες τις υπηρεσίες, όπως καυστήρες, νεροχύτη, επιφάνεια κοπής και ένα δεύτερο παρακείμενο μπάνιο που περιλαμβάνει ντους, νεροχύτη και τουαλέτα.
Μια σκάλα που αποτελείται από τρία σκαλοπάτια χωρίζει την ξύλινη πύλη της βεράντας, από μια πλακόστρωτη αποθήκη εξοπλισμένη με φως και ράφια, αλλά κυρίως από τον μεγάλο κήπο γεμάτο οπωροφόρα δέντρα με θέα στο Κάστρο Serravalle.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση με κλιματιστικά/αντλίες θερμότητας σε όλα τα δωμάτια, συρόμενες κουνουπιέρες σε κάθε παράθυρο και πόρτα, διάφορες πρίζες για ρεύμα και κεραία τηλεόρασης σε κάθε δωμάτιο και σύστημα αερίου για ζεστό νερό.
Διατίθεται πιστοποιητικό APE.
Συνολική επιφάνεια κατοικίας 140m2. περίπου (10m2 βεράντα μπροστά από το σπίτι).
Συνολική επιφάνεια ρουστίκ βεράντας με παρακείμενο εξωτερικό μπάνιο 38m2. σχετικά με .
Συνολικός χώρος κήπου με αποθήκη 190m2. Σχετικά με.
Επίσης εξαιρετικό για μια πιθανή επένδυση στον τουριστικό τομέα ως B&B ή ξενώνας λαμβάνοντας υπόψη τις γενναιόδωρες διαστάσεις του ακινήτου και την τουριστική εισροή σε κάθε περίοδο λόγω του γεγονότος ότι η πόλη έχει αμέτρητα φεστιβάλ και επετείους όλο το χρόνο.
Απλότητα και διαφάνεια για την αντιμετώπιση όλης της απαραίτητης γραφειοκρατίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB