Πώληση Μονοκατοικία, Massarosa Quiesa, Lucca, Ιταλία, Via del Molinaccio 132

Πώληση - Cod. 29646

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Μεταξύ των ιδιωτικών Πωλείται Massarosa Quiesa ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ τέσσερις πλευρές του ΤΜ. 110 λειτουργικά με depedance των 55 τμ καθαρής γκαράζ ορόφου 14 τετραγωνικών μέτρων, υπόστεγο με δύο θέσεις στάθμευσης, κήπος κήπο με φυτά από το συνολικό αποτέλεσμα των 300 τ.μ., στρωμένος με τούβλο γύρω στα σπίτια για πάνω από MQ200, αρτεσιανό καλά, μπάρμπεκιου.
Η βασική ιδιότητα είναι στο ισόγειο με ένα ενιαίο χώρο που προορίζεται για το καθιστικό των 11x4 ml χωρίζεται σε περιβάλλοντα από τα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο υπάρχουν δύο διπλά δύο μπάνια, το ένα με τζακούζι, μια μελέτη μια αποθήκη και ένα γκαρνταρόμπα. παράρτημα »αποτελείται από κουζίνα μπάνιο με ντους, διάδρομο / βοηθητικό δωμάτιο και άλλες δωμάτιο sistemabile (με συνδρομή), πλήρως ανακαινισμένο τέλη του 2006 με τελειώματα υψηλής ποιότητας, συστήματα οροφής, εξωτερικά γύψο, εσωτερικό, φωτιστικά και οθόνες είναι κατασκευασμένα από ξύλο κέδρου, και πολλά άλλα για να δούμε, πολύ καλή κατάσταση, όλες οι εγκαταστάσεις είναι μέχρι το πρότυπο, συνδεδεμένο με το αποχετευτικό σύστημα, έτοιμο μεθανίου σε αέριο, συναγερμό, κλιματισμό με αντλία θερμότητας, εάν απαιτείται τα συστήματα πιστοποιημένα, ΕΡΑ -F LITTLE EURO 305,000.00 διαπραγματεύσιμα.
ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Η 2.30 ', PISA: 0.30', ΣΙΕΝΑ: H1,40 », λούκα: 0.30 ', PARK Άλπεις Apuanes: H0,30», ΡΩΜΗ: H4,00

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB