Πώληση Αγροικία, Capannori, Lucca, Ιταλία, Via Di Tofori 70

Πώληση - Cod. 39617

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 550 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 3

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ
Αυτό το πανέμορφο αγρόκτημα, που βρίσκεται στους λόφους της Lucca στην περιοχή των ιστορικών βιλών, έχει πρωταρχική ηλιόλουστη τοποθεσία και μια όμορφη θέα, 10 χλμ. Από το κέντρο της πόλης.
Χωρίζεται σε τρεις συνδεδεμένες μονάδες, για συνολικά 550 τ.μ., προσφέρει όλες τις ανέσεις και διατηρεί τη γοητεία της ιστορικής αρχιτεκτονικής της Τοσκάνης και των παραδοσιακών υλικών, όπως πέτρινους τοίχους και ξύλινα δοκάρια.
Το οικόπεδο είναι 10000 τ.μ. με ελαιόδεντρα.

ΣΧΕΔΙΟ
Η κύρια μονάδα βρίσκεται σε 3 επίπεδα και έχει ανακαινιστεί πλήρως: ανοιχτό καθιστικό με τζάκι, μπάνιο και αποθήκη στο ισόγειο και πέντε δωμάτια και δύο μπάνια στα επάνω επίπεδα.
Η κεντρική μονάδα διαθέτει μια μεγάλη κάβα και ένα άλλο καθιστικό με κουζίνα και τζάκι, ενώ στον πρώτο όροφο έχουν τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Η τελευταία μονάδα, η οποία έχει επεκταθεί πέρυσι με ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα που βλέπει στον καθιστικό, περιλαμβάνει μια σαλόνι με τζάκι και υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μια καντίνα συν αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Πρωτεύουσα θέση
Μυστικότητα
Πανοραμική θέα
Νότια προσανατολισμένη
Μεγάλη ιδιοκτησία γης
Παραδοσιακή αρχιτεκτονική

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ
Το Camigliano, ένα τμήμα του δήμου Capannori στην ιταλική περιοχή της Τοσκάνης, απέχει περίπου 10χλμ. Από την Lucca και 60χλμ. Από τη Φλωρεντία. Η περιοχή αυτή είναι γνωστή για την παραγωγή ελαιολάδου και οι ιστορικές βίλες χρονολογούνται από τις αρχές του 16ου αιώνα.
Στα μισά του δρόμου ανάμεσα σε παραλίες και βουνά, και οι δύο προσβάσιμες σε μισή ώρα.
Ο διάσημος καλοκαιρινός προορισμός είναι η ζωντανή Versilia που φιλοξενεί μεγάλες αμμώδεις παραλίες, το καλύτερο ιταλικό καρναβάλι του Viareggio και τα πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια του Forte dei Marmi.
Τα βουνά βρίσκονται στην περιοχή Garfagnana, η οποία έχει μερικά από τα καλύτερα μεσαιωνικά χωριά της Τοσκάνης και το δημοφιλές σταθμό του Abetone.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB