Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Viareggio, Lucca, Ιταλία, via verdi

Πώληση - Cod. 42166

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 0

Το ακίνητο χτίστηκε στις αρχές του 1900 και ανήκει στην τυπολογία "Viareggina": μια διώροφη ισόγεια βίλα πάνω από τη σοφίτα, που συνδέεται με μια εσωτερική σκάλα με μια αυλή πίσω και μέρος του σπιτιού που αναπτύσσεται πίσω από την ίδια αυλή.
Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως το 2001 από το προηγούμενο ακίνητο με στόχο τη διατήρηση της αρχικής κατασκευής με τη διατήρηση όλων των υλικών της εποχής, στη συνέχεια ανακτήθηκε η αρχική λευκή μαρμάρινη σκάλα με το μαντεμένιο κιγκλίδωμα και η κουπαστή σε ξύλο που συνδέει οι δύο όροφοι? τα δάπεδα, στον επάνω όροφο με οκτάγωνα πλακάκια παραγωγής Tessieri (κατασκευαστής Lucca) και στο ισόγειο από ασπρόμαυρο καρό μάρμαρο. Τα εσωτερικά ύψη είναι περίπου τέσσερα μέτρα και τα υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο έχουν οροφή με «τρούλο». στο σαλόνι στο ισόγειο με θέα στη Via Verdi οι οροφές είναι διακοσμημένες, η μία με τους πίνακες της εποχής και η άλλη αναπαράγονται έμπειρα από εξειδικευμένους διακοσμητές.
Η κατοικία ανακαινίστηκε ξανά το 2009 από τον σημερινό ιδιοκτήτη.
Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα: ενδοδαπέδια θέρμανση με σύστημα αποθήκευσης ζεστού νερού που εγκαταστάθηκε το 2012 με απόλυτη οικονομική αποδοτικότητα διαχείρισης. το κεντρικό σύστημα εξαγωγής σκόνης· το σύστημα κλιματισμού, ο καθαριστής νερού, το σύστημα συναγερμού, η θυροτηλεόραση, ο ανελκυστήρας καθώς και τα παραδοσιακά τηλεφωνικά συστήματα και πρίζες τηλεόρασης/δορυφορικής σε κάθε δωμάτιο.
Η συντήρηση των εσωτερικών και εξωτερικών εξαρτημάτων και της πρόσοψης πραγματοποιήθηκε ξανά τον Μάιο του 2021.
Το ακίνητο έχει μικτή επιφάνεια άνω των 320 (τριακόσια είκοσι) τετραγωνικών μέτρων.
Η τοποθεσία του σπιτιού είναι πολύ κεντρική: 50 μέτρα από την πιο αριστοκρατική περιοχή του παραλιακού δρόμου Viareggio, 200 μέτρα από την προβλήτα, 100 μέτρα από το Gran Caffè Margherita και 150 μέτρα από την αγορά Logge.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB