Ενοικίαση Ξενοδοχείο, Vaglia, Φλωρεντία, Ιταλία, via di Paternos s2383 50036 vaglia Firenze

Ενοικίαση - Cod. 39857

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1

Εστιατόριο και ξενοδοχείο προς ενοικίαση στην εξοχή της Τοσκάνης κοντά στη Φλωρεντία

Η τοποθεσία
Το ακίνητο βρίσκεται στην εξοχή της Τοσκάνης, κοντά στη Φλωρεντία, περίπου 15χλμ. Από τη Φλωρεντία (νοσοκομείο Careggi και Piazza della Libertà), περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Parco mediceo di Pratolino (Villa Demidoff). Βρίσκεται στο Paterno, ένα μικρό και ήσυχο χωριό του Δήμου Vaglia, στην επαρχία της Φλωρεντίας. Βρίσκεται σε μια απομονωμένη τοποθεσία, 2χλμ. Από τον κεντρικό δρόμο Via Bolognese.

Η ιδιοκτησία
 Η ιδιοκτησία του 19ου αιώνα περιβάλλεται από κήπο και ποτάμι. Το κτίριο είναι σε καλή κατάσταση.
Στο ισόγειο υπάρχει μια ευρύχωρη τραπεζαρία για περίπου 50 άτομα, με ένα μεγάλο φούρνο για την πίτσα και μια μεγάλη αίθουσα πρωινού για περισσότερους από 50 επισκέπτες. Η αίθουσα πρωινού μπορεί να χρησιμεύσει και ως τραπεζαρία. Οι τραπεζαρίες διατηρούν τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά του τοσκανικού στυλ: αρχαία "cotto", πέτρινους τοίχους, ξύλινες οροφές, καθώς και άλλες λεπτομέρειες (λαμπτήρες σφυρήλατου σίδηρου, θολωτές οροφές με τερακότα, καμάρες ...).
Στο ισόγειο υπάρχει η μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το κελάρι, το δωμάτιο πλύσης, τα μπάνια.
Το κελάρι βρίσκεται στο κάτω ισόγειο.
Στο ίδιο κτίριο, με μια ξεχωριστή αλλά συνδεδεμένη είσοδο, υπάρχει το απλό και γοητευτικό ξενοδοχείο, με μια μικρή αίθουσα και 10 δωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο με ντους.
Η επίπλωση των δωματίων είναι όμορφη και άνετη και υπενθυμίζει την Τοσκάνη, αγροτική παράδοση. Η ατμόσφαιρα στην οποία βυθίζεται το σπίτι είναι ρομαντική και πλούσια από πολλές γνωστές παραδόσεις. Σε αυτό το σπίτι αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε μια παύση από την καθημερινή ζωή.
Γύρω από το κτήριο υπάρχει ο ωραίος κήπος, με ιδιωτικό πηγάδι για νερό, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν ή να απολαύσουν το πρωινό και να χαλαρώσουν κοντά στον ποταμό.
Μπροστά από το κτήριο υπάρχει ένας μεγάλος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η επιχείρηση
Το εστιατόριο και το ξενοδοχείο ήταν ανοιχτό από τις αρχές του 20ού αιώνα τουλάχιστον (Locanda di Paterno), όταν επισκέφτηκε τους ταξιδιώτες με άλογο ή καροτσάκια και ήταν διάσημο για το τοπικό κρασί "Passito".
Η επιχείρηση ήταν πάντα οικογενειακή επιχείρηση και τώρα είναι κλειστή από το τέλος του 2017 λόγω οικογενειακών λόγων.
Η δομή είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για τη δραστηριότητα του Ξενοδοχείου και του εστιατορίου: τραπέζια, καρέκλες, σκεύη, σκεύη και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, ψυγεία, καταψύκτες, ερμάριο, μηχανή κοπής, φούρνος για 6 κατσαρόλες με ανεμιστήρα, προετοιμασία κρεάτων σχάρας, πλυντήριο πιάτων ...
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου και το σύνολο του ακινήτου είναι πλήρως επιπλωμένα.
Λαμβάνοντας υπόψη τη θέση και τα χαρακτηριστικά της, αποτελεί ιδανικό ακίνητο για διαχείριση όχι μόνο ως ξενοδοχείο και εστιατόριο, αλλά και ως μαγειρική σχολή τροφίμων, ως εργαστήριο κουζίνας για δραστηριότητες εστίασης, για γάμους και cerimonies, για μακροχρόνια στέγαση / λύση διαβίωσης για φοιτητές ή εργαζόμενοι στην πόλη της Φλωρεντίας ή στο κοντινό Fiesole.
Διατίθεται προς πώληση κατόπιν αιτήματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB