Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Paolisi, Benevento, Ιταλία, VIa Roma 47

Πώληση - Cod. 43300

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 198 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

Στους πρόποδες της αλυσίδας Partenio σε μια ήσυχη περιοχή γεμάτη πράσινο που βρίσκεται στο Paolisi (BN) στην κεντρική περιοχή και στον κεντρικό δρόμο προς Via Roma 47, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανεξάρτητο διαμέρισμα με 7 δωμάτια (συνολικά 198 m2 με μπαλκόνια) σε ένα ανακαινισμένο αρχαίο κτίριο με παράρτημα γκαράζ στην αυλή με κλειστή πόρτα, κοινόχρηστη κατοικία 300m2 με αιωνόβια μανόλια και 2 οικόπεδα 400 και 600m2 αντίστοιχα ανεξάρτητα και βρίσκονται σε αστική περιοχή με πιθανή μελλοντική επένδυση.
Η ανεξάρτητη κατοικία περιλαμβάνει:
Ισόγειο: Κουζίνα με μικρή κουζίνα, τραπεζαρία, διάδρομος, δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως σαλόνι, αποθήκη, σκάλα με μικρό μπάνιο κάτω από τις σκάλες, πρόσβαση στους χώρους ύπνου, κλειστό γκαράζ πίσω από το σπίτι και με κλειστή πόρτα.
1ος όροφος: Διάδρομος, υπνοδωμάτιο με μικρό κλειστό διαμέρισμα κάτω από τις σκάλες (δυνατότητα δημιουργίας εντοιχισμένης ντουλάπας), μπαλκόνι με διπλό παράθυρο με θέα στον κεντρικό δρόμο της πόλης, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, πρόσβαση στη σοφίτα, μικρό δωμάτιο με πρόσβαση σε μεγάλο μπαλκόνι με θέα στην αλυσίδα Parthenium.
2ος όροφος (σοφίτα): Διάδρομος, υπνοδωμάτιο με παράθυρο που βλέπει στον κεντρικό δρόμο της πόλης, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και ντους, υπνοδωμάτιο με πρόσβαση σε μεγάλο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στην αλυσίδα Parthenium.
Πρόσβαση: σύμφωνα με τη φωτογραφία, διπλή πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο της πόλης (από την είσοδο του κτιρίου με κλειστή πόρτα και από το δρόμο κατευθείαν στο σπίτι). από το εσωτερικό πρόσβαση στην καταπράσινη συνιδιοκτήτρια βίλα και τα οικόπεδα που συνδέονται με το σπίτι (όλα εσωτερικά από μια κοινόχρηστη αυλή με πηγάδι και πλυντήριο). πρόσβαση στο σπίτι και στα οικόπεδα επίσης από πλήρως αστικοποιημένο δευτερεύοντα δρόμο.
Θέρμανση:
Ανεξάρτητο με: (λέβητα μεθανίου) ή/και θερμοτζάκι στην τραπεζαρία.

Υπηρεσίες: Η τοποθεσία του σπιτιού είναι εξαιρετική. βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, σε μικρή απόσταση υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες και τα εμπορικά κέντρα. Απέχει 40χλμ από τη Νάπολη, 30χλμ από την Καζέρτα, 25χλμ από το Μπενεβέντο και 40χλμ από το Αβελίνο. Λίγες δεκάδες μέτρα μακριά, φτάνετε στους πρόποδες της αλυσίδας Partenio, όπου ξεχωρίζει ένα μακρύ επίπεδο δεντρόφυτο μονοπάτι μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων, όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία και τρέξιμο για cross-country ανάμεσα στην αμόλυντη φύση που χαρακτηρίζεται από δάση και καστανιές.
Σημείωση: Δυνατότητα αγοράς μόνο κατοικίας με παρακείμενο πράσινο χώρο (βίλα) 300μ κοινό.

μόνο αν ενδιαφέρεται σοβαρά, δεν χάνουμε χρόνο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB