Πώληση Μονοκατοικία, Pontelandolfo, Benevento, Ιταλία, C.da Grotte

Πώληση - Cod. 30665

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 102 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: terra e primo piano

Σπίτι με 2 ορόφους με συνημμένο ΚΗΠΟΣ
Σίτα σε Pontelandolfo, επαρχία Μπενεβέντο πουλήσει ένα επιπλωμένο 2 ορόφων σπίτι και το διπλανό κήπο, σε ήσυχη περιοχή, κοντά στο κέντρο. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν από το άγχος και να χαλαρώσουν στα βουνά. Pontelandolfo, ένας τόπος με μεγάλη ιστορία και ο πολιτισμός είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός από τη Ρώμη ιδιαίτερα καλό το καλοκαίρι, το οποίο φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις. Εκδήλωση μεγάλη βαρύτητα είναι η περίφημη «τυρί Ruzzola". Pontelandolfo απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη λίμνη Spino η οποία έχει έκταση 1 τετραγωνικά χιλιόμετρα, και βρίσκεται σε μια περιοχή πολύ γραφικό. Ανάμεσα στα πιο σημαντικά μνημεία είναι ο Πύργος του μεσαιωνικού κάστρου με θέα την κεντρική πλατεία με περισσότερα από είκοσι μέτρα του σε υψηλά επίπεδα.
Το σπίτι βρίσκεται στο Contrada Grotte και εκτός του ότι είναι ήδη επιπλωμένη με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
102 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργία επιπέδων, θέρμανση, κουζίνα, τζάκι, σοφίτα και αποτελείται από ένα δωμάτιο με ένα διπλανό δωμάτιο αποθήκη και το χώρο αποθήκευσης στο ισόγειο και 2 δωμάτια και στην υποδοχή αποθήκευσης στον πρώτο όροφο, με παρακείμενα γεωργικής γης και αναλογούντων επεκταθεί είναι 11 και centiare εξήντα.
Η εν λόγω έκταση χρησιμοποιείται ως κήπος που μοιάζει πραγματικά μεγάλες, με χώρο μπάρμπεκιου και προσφέρει χαλάρωση στη σκιά του μια μαγευτική βελανιδιάς. Ο χώρος επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση της πισίνας. € 120,000.00 ανίατες. Απέχουν wasters.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB