Πώληση Αγροικία, Castiglione Messer Raimondo, Teramo, Ιταλία, Contrada Valletraglia

Πώληση - Cod. 24286

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Στη μέση της υπαίθρου Abruzzo, στη σκιά του Gran Sasso της Ιταλίας, αυτό το σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από ελιές ελαιώνες και καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Το σπίτι ξαναχτίστηκε το σκυρόδεμα και τούβλα στη δεκαετία του '60, πάνω από το προηγούμενο, που χρονολογείται από τα τέλη του 1800 και χτισμένο από πέτρα, ένα μέρος της οποίας σήμερα είναι έχει διασωθεί και είναι πολύ χαρακτηριστική.
Το κτήμα περιβάλλεται από γη που ανήκει περίπου 21 στρεμμάτων (8,5 εκτάρια), εκ των οποίων 16ac (6,5 εκτάρια) αροτραίες καλλιέργειες και 5ac (2 εκτάρια) που καλύπτεται από ένα δάσος με βελανιδιές. Ένα ζευγάρι των στρέμματα γης καλύπτονται από εκατό κοσμικό δέντρο ελιάς, από τα οποία κάθε χρόνο, μπορείτε να πάρετε £ 700 (300-350 κιλά) υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Εκτός από το νέο σπίτι και το παλιό, υπάρχουν ρίξει από 1.000 ft² (100 τ.μ.) και μία μικρή αποθήκη. Η τιμή είναι πολύ interestingThe σπίτι βρίσκεται στην εξοχή, 11 χλμ από το χωριό Castiglione Messer Raimondo, Abruzzo και 15 χλμ από το ιστορικό χωριό των Πέννες.
Σε πανοραμική θέση, το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση και χρειάζονται μόνο μικρές προσαρμογές. Είναι σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχουν δύο μεγάλες αποθήκες / καταθέσεων και μια βεράντα, στον πρώτο όροφο, που μετρά 100τμ, υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι, μια μεγάλη τραπεζαρία, μια κουζίνα, ένα μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα (90 τ.μ.).
Η δύναμη αυτού του τόπου είναι ότι είναι υπέροχο και πολύ ήσυχο. Υπάρχουν πολύ λίγα αυτοκίνητα που περνούν στο δρόμο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούν να μετριούνται στα δάχτυλα. Είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από το θόρυβο και τη φασαρία της πόλης.
Δίπλα στην ιδιοκτησία κατοικεί ένα ζευγάρι των αγροτών κοντά στη συνταξιοδότηση. Άνθρωποι διακριτά, μπορούν να είναι χρήσιμες για κάθε ανάγκη, ειδικά αν είστε μακριά από το σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB