Πώληση Αγροικία, Montegiorgio, Δεν, Ιταλία, contrada di crocedivia

Πώληση - Cod. 24479

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 435 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: PT P1°

Contrada Cross Street Montegiorgio (FM) που βρίσκεται σε ένα μικρό λόφο, σε μια πανοραμική και όχι απομονωμένο, το σπίτι έχει θέα στην εξοχή Marche, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα. Βρισκόμαστε στην ύπαιθρο της Montegiorgio, όμορφο μεσαιωνικό χωριό στην επαρχία του Fermo. Το σπίτι βρίσκεται σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία, αναστέλλεται ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά, μόλις 25 χλμ από τη θάλασσα του Porto San Giorgio και 30 χλμ από το μαγευτικό εθνικό πάρκο Monti Sibillini? 55 χιλιόμετρα από Λορέτο, μια από τις πιο εκλεκτές και αρχαιολογικούς χώρους προσκυνήματος γνωστή στον κόσμο? και 100 χιλιόμετρα από την Ανκόνα. Η τοποθεσία είναι χωρίς αμφιβολία βολικό και βέλτιστη, εύκολα προσβάσιμο και καλά συνδεδεμένο.
Το σπίτι των νέων κατασκευών, να ολοκληρωθεί, απλώνεται σε δύο ορόφους για ένα κατάστημα λιανικής έκταση 435 τετραγωνικών μέτρων. Το ισόγειο είναι ευρύχωρο και φωτεινό χώρους: ένα δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, αίθουσα πρωινού και μπαρ. Ένα γοητευτικό στοά που αποτελείται από κολώνες και τα δοκάρια πλαισιώνεται από τοξωτές είσοδοι στα δωμάτια, ότι κοιτάζοντας προς τα ανατολικά, μπορείτε να απολαύσετε το χαλαρωτικό και περιβάλλει το φως του το πρωί. Ο πρώτος όροφος στεγάζει τον χώρο του υπνοδωματίου, τρία δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο με ντους, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, δύο μπαλκόνια, βεράντα και μια βεράντα. Είναι επίσης ένα εξάρτημα τεχνούργημα πάνω από 80 τετραγωνικά επεξεργάσιμο τόσο σε μέγεθος, η οποία σε όγκο και τον προορισμό της χρήσης ανάλογα με τις ανάγκες. Το σπίτι περιβάλλεται από 24.000 τετραγωνικά μέτρα γης, που χαρακτηρίζεται από έναν ελαιώνα 150 δένδρων από 15 διαφορετικά είδη, οπωροφόρα δέντρα και αμπέλι βιολογικής παραγωγής αποτελείται από 4 σειρές των 120 μ. (Cataratto, Trebbiano, Malvasia, Verdicchio). Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε μια πισίνα, με το έργο που έχουν ήδη προετοιμαστεί και εγκριθεί. Η προσοχή με τα χρησιμοποιούμενα υλικά και το φινίρισμα είναι άψογη. Τα ξύλινα δοκάρια της Λότζια και στοά δώσει τη ζεστασιά και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, παντρεύονται τέλεια με ρουστίκ και εξευγενισμένα την αγροικία. Παράδειγμα μιας ακριβούς αρχιτεκτονικής συνείδησης περιβαλλοντικών πολιτικών: το κτίριο είναι στην πραγματικότητα σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Η κομψότητα και η απλότητα είναι ο συνδυασμός που περιγράφει καλύτερα το μεγαλείο αυτού του σπιτιού.
Το σπίτι είναι ιδανικό για οικιακή χρήση, είναι μια πιθανή τουριστική χρήση. Η δομή είναι κατάλληλη για τη φιλοξενία μία υπέροχη αγροικία ή bed & breakfast.
Η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους θέλουν μια ιδιωτική κατοικία, αλλά ακόμα δεν είναι πολύ απομονωμένη? ένας παράδεισος σε ανθρώπινη κλίμακα, ιδανικό για όσους αγαπούν την ηρεμία και τη γαλήνη, αλλά την ίδια στιγμή να μην δίνει την τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB