Πώληση Αγροικία, Sordevolo, Biella, Ιταλία, cascina canale

Πώληση - Cod. 40819

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 310 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Το Cascina Canale είναι εύκολα προσβάσιμο από την έξοδο Carisio στον αυτοκινητόδρομο Α4 σε τριάντα λεπτά. Το αρχαίο πέτρινο κτίριο της υπαίθρου (1863) βρίσκεται στο Sordevolo του Πιεμόντε, σε υψόμετρο 825 μέτρων, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της κοιλάδας του Έλβο και αποτελείται από τα εξής:
στο ισόγειο: κουζίνα, κελάρι, μπάνιο, μεγάλο σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο.
στον πρώτο όροφο δύο υπνοδωμάτια με ανεξάρτητες εισόδους και ένα μπάνιο, που προορίζονται επί του παρόντος για δραστηριότητες B&B.
επίσης στον πρώτο όροφο άλλα καταλύματα που αποτελούνται από σαλόνι-κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο σε σοφίτα.
Στη σοφίτα, που χρησιμοποιείται σήμερα ως δωμάτιο εκκένωσης, θα μπορούσαν να ληφθούν και άλλα δωμάτια.
Δίπλα στο σπίτι ένα εργαστήριο και ένα γκαράζ.
Δυνατότητα επέκτασης του κτιρίου κατά 20% του υπάρχοντος όγκου. Η τρέχουσα εμπορική περιοχή είναι 310 τετραγωνικά μέτρα.
Το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως το 2010, με σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική τυπολογία, την οροφή επαναπροσδιορίστηκε σε ξύλο και την οροφή σε δίοδο, φύλλα από χαλκό. Για να σεβαστεί πλήρως το τοπίο, όλα τα ηλεκτρικά και τηλεφωνικά καλώδια θάφτηκαν.
Οικόπεδο συνολικού ύψους 47.000 τετραγωνικών μέτρων εκ των οποίων 30.000 είναι δασικές εκτάσεις. 10.000 τετραγωνικά μέτρα περιφραγμένου λιβαδιού με ρουστίκ αχυρώνα που χρησιμοποιείται ως αχυρώνα και υπόστεγο γεωργικών εργαλείων, που εξυπηρετείται από ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
Ιδιωτικός δρόμος πρόσβασης, δικό του πηγάδι στο έδαφος, ηλιακά θερμομονωτικά πάνελ για νερό υγιεινής, θέρμανση με λέβητα υγραερίου με σύστημα χωρισμένο σε τρεις τομείς συν ξύλινες σόμπες. Γρήγορο Διαδίκτυο με WI-FI.
Το σπίτι πωλείται με όλες τις άδειες και τα πιστοποιητικά κατοίκησης και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις.
Το Cascina Canale προσφέρεται για διάφορες δραστηριότητες (B&B με δυνατότητα άμεσης διέλευσης, εκπαιδευτικού αγροκτήματος, τροφοδοσίας, καλλιέργειας μικρών φρούτων κ.λπ.). Το Cascina Canale μπορεί επίσης να είναι η κατοικία, το πρώτο ή το δεύτερο σπίτι, ιδανικό για να ζείτε σε επαφή με τη φύση, δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη.
Τιμή διαπραγματεύσιμη μετά την επίσκεψη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB