Πώληση Βίλα, Carro, La Spezia, Ιταλία, Isolato Sare

Πώληση - Cod. 43624

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 420 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1 - 2

VILLA/FARMHOUSE με γη στη Λιγουρία 22 χλμ. (30 λεπτά με το αυτοκίνητο) από το Cinque Terre και το Sestri Levante, στο Carro (SP), στην καρδιά του άνω Val di Vara (η οργανική κοιλάδα), πρώην AGRITURISMO, με επιφάνεια περίπου 420 m2, κατανεμημένο σε 2 ορόφους στο κεντρικό κτίριο (σοφίτα), ένα δωμάτιο για ψυχαγωγική χρήση δίπλα στην κατασκευή 60 m2 και ένα ξύλινο παράρτημα με 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο (προς ολοκλήρωση), 6 υπνοδωμάτια κρεβάτι, 6 μπάνια , κουζίνα ξενοδοχείου, μεγάλο σαλόνι με πέτρινο τζάκι, 60m2 βεράντα/σολάριουμ, μπαλκόνι 12m, ξύλινη πέργκολα, φούρνος και μπάρμπεκιου, ντουλάπι, άνετο πάρκινγκ και ξύλινη κατασκευή για στέγαση ζώων και οχημάτων γεωργικής χρήσης
3 υπόγειες στέρνες (15.000 λίτρα) ενσωματώνουν το νερό από το δημοτικό υδραγωγείο.
Βυθισμένο στην ηρεμία, πλήρως ανακαινισμένο με μεγάλο κήπο και παιδότοπο και 117.000 m2 γης με περιβόλια, βοσκοτόπια, δάση καστανιάς και οξιάς που φημίζονται για τα μανιτάρια πορτσίνι. υπέροχο πανόραμα των πράσινων κοιλάδων του Val di Vara, των Άλπεων Apuan και της θάλασσας του Κόλπου των Ποιητών στον ορίζοντα.

Η βίλα ανακατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου διατηρώντας τις εκτεθειμένες πέτρες της αρχαίας αγροικίας αλλά με μια νέα εσωτερική δομή από οπλισμένο σκυρόδεμα. κουφώματα αλουμινίου και έπιπλα από ξύλο τικ. πιστοποιημένα ηλεκτρικά συστήματα και συστήματα θέρμανσης (ανεξάρτητα).
Δυνατότητα δημιουργίας εσωτερικής πισίνας δίπλα στο σολάριουμ με την ολοκλήρωση των τοιχοποιιών που έχουν ήδη ολοκληρωθεί μερικώς.
Εξαιρετικές δυνατότητες για τουριστική ενοικίαση, διαμονή ή αγροτουρισμό (agricamping και glamping)
Τοποθεσία: Carro (SP), 17 χλμ διόδια αυτοκινητόδρομου και έξοδος Brugnato, 52 χλμ Portofino, 69 χλμ Γένοβα, 107 χλμ Πίζα, 175 Φλωρεντία

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB