Πώληση Βίλα, La Spezia, La Spezia, Ιταλία, Via Montepertico La Spezia

Πώληση - Cod. 43867

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 340 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: -

Βυθισμένη σε οικόπεδο περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων, περιτριγυρισμένη από ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα, με καλοδιατηρημένους κήπους με αγγλικό γρασίδι και μια υπέροχη βεράντα με θέα στη θάλασσα, αυτή η βίλα 340μ², ελεύθερη σε τρεις πλευρές, είναι διαρρυθμισμένη σε δύο επίπεδα, εκτός από το υπόγειο, το κελάρι και το γκαράζ. Όλοι οι όροφοι συνδέονται εσωτερικά.

Η κύρια είσοδος οδηγεί σε ένα σαλόνι με τζάκι και μια γωνιά ανάγνωσης/χαλάρωσης. Ένα μεγάλο και φωτεινό σαλόνι με τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα διαθέτει μεγάλα παράθυρα με θέα στη βεράντα με θέα στη θάλασσα και στον κήπο.

Υπάρχει κουζίνα κατά παραγγελία σε αποχρώσεις του πράσινου της ελιάς, πλήρως εξοπλισμένη. Από εδώ, μια βολική πόρτα οδηγεί στον κήπο, ο οποίος χρησιμοποιείται συνήθως ως δεύτερη είσοδος. Υπάρχει επίσης μπάνιο επισκεπτών.

Λίγα σκαλοπάτια σε μια φαρδιά ξύλινη σκάλα οδηγούν στον χώρο ύπνου, ο οποίος έχει παρκέ δάπεδο σε όλους τους χώρους, με 3 υπνοδωμάτια και το κυρίως μπάνιο. Από αυτόν τον όροφο, υπάρχει πρόσβαση στην ενιαία σοφίτα, με καλά χωρισμένους χώρους: κουζίνα, μεγάλο σαλόνι, χώρο ύπνου, μπάνιο και αποθήκη. Η σοφίτα είναι πλήρως εξοπλισμένη με προσαρμοσμένες ντουλάπες.

Στο υπόγειο, με βολική πρόσβαση, υπάρχει ταβέρνα με τζάκι και ξυλόφουρνο και ανοιχτή κουζίνα. Ένα μεγάλο μέρος αυτού του ορόφου χρησιμοποιείται ως γκαράζ, με αρκετό χώρο για περισσότερα από ένα αυτοκίνητα, μαζί με ένα κελάρι και ένα χώρο χόμπι. Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης εντός της πλήρως περιφραγμένης ιδιοκτησίας, η οποία διαθέτει ηλεκτρική πύλη.

Δεν πρέπει να παραβλεφθεί, υπάρχει ένα λειτουργικό πηγάδι με ηλεκτρική αντλία που ποτίζει ολόκληρο τον κήπο.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσθήκης πισίνας ή υδρομασάζ στον επίπεδο χώρο του κήπου πίσω από το σπίτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB