Πώληση Βίλα, Città della Pieve, Περούτζια, Ιταλία, citerna

Πώληση - Cod. 31005

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 450 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: t - 1

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ
Βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Τοσκάνης και της Ούμπρια, στη λοφώδη περιοχή που χωρίζει τις πόλεις της Κιτέρνα και Monterchi σε μια εξαιρετική πανοραμική βίλα τοποθεσία με πισίνα και ένα εκτάριο πάρκο.
Ακριβώς πάνω από 1 χλμ από τα χαρακτηριστικά μεσαιωνικά χωριά της Monterchi (στην οποία το μουσείο παραμένει η Madonna del Parto του Piero della Francesca) και Κιτέρνα.
Το ακίνητο, το οποίο είναι προσβάσιμο από ασφαλτοστρωμένο δρόμο, βρίσκεται 28 χμ από το Arezzo (30 «με το αυτοκίνητο) και 66 χλμ από την Περούτζια (53»).
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
Η βίλα, η οποία απλώνεται σε μια έκταση 450 τετραγωνικών μέτρων, διατάσσεται σε δύο επίπεδα και αποτελείται ως εξής.
Ένα μεγάλο ισόγειο ενιαίο χώρο σαλονιού που χρησιμοποιείται σήμερα ως ένα εργαστήριο. Μια μικρή σκάλα οδηγεί σε ένα υπνοδωμάτιο με dressing room. Επίσης από την αίθουσα οδηγεί σε ένα άλλο δωμάτιο. Το ισόγειο περιλαμβάνει επίσης δύο μπάνια, κουζίνα και δύο χώρους υποδοχής.
Ο πρώτος όροφος χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία του ιδιοκτήτη.
Αυτό το τμήμα της βίλας, κομψά τερμάτισε στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω εσωτερική σκάλα μέσα από το χαγιάτι, αποτελείται από χωλ, μεγάλο σαλόνι με θέα στον κήπο, υπνοδωμάτιο, κουζίνα με τραπεζαρία και πρόσβαση σε μια χαρακτηριστική βεράντα με πανοραμική θέα , υπνοδωμάτιο με μπάνιο και dressing.
ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ
Η βίλα έχει ανακαινιστεί προσεκτικά και επιπλωμένα σε κλασικό στιλ. Μέσα σε ένα stand-in κουζίνα, δάπεδο με πλακάκια και ξύλινα πατώματα, παλιό πέτρινο τζάκι, οροφές με ξύλινα δοκάρια και κομψούς πολυελαίους. Έξω υπάρχει, ωστόσο, μια όμορφη βεράντα με πέργκολα.
OUTDOOR ΧΩΡΟΙ
Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ένα καλά διατηρημένο πάρκο που εκτείνεται πάνω από ένα εκτάριο επιφάνεια και χαρακτηρίζεται από την παρουσία των εκατό ελαιόδεντρα, τα καλλωπιστικά φυτά, οπωροφόρα δέντρα και καλλιεργείται ως χώρος λαχανόκηπο.
Στον κήπο θα βρείτε μια βρύση, ένα πηγάδι και μια πισίνα (10 μ x 5 m) βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα όμορφη περιοχή, όπου μπορείτε να θαυμάσετε το όμορφο γύρω τοπίο.
ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ »
Η βίλα είναι σήμερα μια ιδιωτική κατοικία. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά της, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα μικρό αλλά άνετα καταλύματα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB