Πώληση Βίλα, Greve in Chianti, Φλωρεντία, Ιταλία, Via di mugnana

Πώληση - Cod. 25801

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 490 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Πουλήστε βίλα στη Φλωρεντία της Ιταλίας
Αγοράστε πολυτελή βίλα που βρίσκεται στην καρδιά της Τοσκάνης, στο κέντρο του Chianti Classico, λίγα μόλις λεπτά από τις μεγάλες πόλεις της τέχνης της περιοχής, όπως η Φλωρεντία, η Σιένα και η Πίζα. και βυθίζεται σε μια παρθένα τοπίο, πλήρως ανακαινισμένο και τελείωσε με Φλωρεντίας δάπεδα από τερακότα και οροφές με παραδοσιακά ξύλινα δοκάρια.
 Για τη γεωγραφική θέση, ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την άποψη του τουρισμού, ή προσωπικές
Το κτιριακό συγκρότημα αποτελείται από ένα «βίλα εκτείνεται σε δύο ορόφους, έναν ανεξάρτητο εμφανής-ΜΕΝΤ προς την πλευρά της, συν ένα βοηθητικό κτίσμα (αποθήκη) με ξεχωριστή είσοδο, με μεγάλο κήπο σαν πάρκο της 3000mt με πισίνα, υπέροχη βεράντα με σας, είναι επισκόπηση των δύο κάστρο και περιβάλλεται από τέσσερα στρέμματα γης φυτεμένο με ελαιόδεντρα.
Η βίλα χωρίζεται σε δύο ενότητες αρμονικές στέγαση, εντελώς ανεξάρτητη με Ingres γνώσης και κήπο.
  Το όλο κτιριακό συγκρότημα και έχει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση επεκτείνεται κελάρια και λέβητα
 Η κύρια βίλα: Αποτελείται από κήπο με βεράντα πισίνα, η βίλα χωρίζεται σε δύο ορόφους, όπου στο ισόγειο ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τεράστια τεχνογνωσία, το μεσημεριανό γεύμα, μεγάλο μικρό κάτι το μαγείρεμα, σαλόνι είσοδο, βοηθητικό δωμάτιο και μπάνιο, Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια 2 μπάνια με ντους και τζακούζι.
  Η Wisteria House: Αποτελείται από βεράντα στον κήπο, υπόθεση και χωρίζεται σε δύο ορόφους, όπου στο ισόγειο ένα ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και εκτείνεται παράθυρο, τραπεζαρία, συν-Σίνα κουζίνα, βοηθητικό δωμάτιο και μπάνιο, στον πρώτο όροφο και αποτελείται 2 δωμάτιο 1bagno ένα ντους.
 αχυρώνα: Αποτελείται από ένα ιδιωτικό κήπο, λικνίζοντας, ξαπλώστρες, υπόθεση και χωρίζεται σε δύο ορόφους, όπου το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο δωμάτιο, τραπεζαρία με κουζίνα και μπάνιο, ο πρώτος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο ντους

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB