Πώληση Βίλα, LAGO DI COMO, Como, Ιταλία, via mandelli

Πώληση - Cod. 25437

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 4

Λίμνη Κόμο -Montorfano-
Το ακίνητο βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση (η λεγόμενη «Belvedere»), το πιο όμορφο και αποκλειστικό της περιοχής, ακριβώς δίπλα στο Monte ορφανά, με θέα στη λίμνη και το δάσος πίσω. Σε ιδανική τοποθεσία σε μια κατοικημένη πλαίσιο της απόλυτης αξίας. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι ο δρόμος προς τη βίλα καταλήγει στο ίδιο. Κατά την ίδια στιγμή δεν απομονώνεται σε σχέση με το άλλο περίβλημα και αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια. Μπροστά (νότια) είναι η λίμνη και από την άλλη πλευρά, μπορείτε να θαυμάσετε το Golf Club Villa d'Este με το Club House και λιβάδια αφιερωμένη σε αυτό το άθλημα του. Στα ανατολικά μπορείτε να δείτε τα φώτα του το βράδυ του Μιλάνου ενδοχώρα. Στα δυτικά θα εκπλαγείτε από την εντυπωσιακή αλυσίδα του Monte Rosa. Στα βόρεια (πίσω από το σπίτι), υπάρχει το δάσος με τα απομεινάρια του Castrum του Φρειδερίκου Μπαρμπαρόσα.
Νεόδμητη βίλα σε μοντέρνο στυλ, με στέγη χαλκού και πλίνθους ακέραιοι.
Σήμερα αποτελείται από 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα, αλλά συνδέονται σε 4 επίπεδα. Η περιοχή είναι περίπου 350 τετραγωνικών μέτρων.
Το κύριο διαμέρισμα αποτελείται ως εξής:
Ρ.Τ. είσοδος σε ζωντανούς διπλό με διπλό ύψος, τζάκι, μεγάλο παράθυρο με άθραυστο πλήρη θέα στη λίμνη, πρόσβαση στον κήπο και βεράντα 70 τετραγωνικών μέτρων γύρω από το ακίνητο σε τρεις πλευρές? κουζίνα, εντοιχισμένες, τοιχοποιία προσαρμοσμένες με στερεά πόρτες, πρόσβαση σε κήπο και τη βεράντα, μεγάλο παράθυρο καταπακτή γυάλινη αψιδωτή καθεδρικός ναός επικοινωνεί με την ταβέρνα? μπάνιο με παράθυρο γκαρνταρόμπα και ντους? μεγάλο υπόγειο / τραπεζαρία με σόμπα καύση ξύλου.
Υπόγειο: αποθήκη τροφίμων / πλυσταριό? Σιδερώματος? λεβητοστάσιο? αποθήκη και κελάρι κρασιών. Ολόκληρη η περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα για τους υπαλλήλους και το άνοιγμα μια ανεξάρτητη πρόσβαση στον κήπο.
Πρώτος όροφος: Πρωτότυπη σοφίτα / στούντιο με άλλες σόμπα με θέα το σαλόνι? επισκεπτών μπροστά στη λίμνη υπνοδωμάτιο με πρόσβαση στον κήπο? μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο με ντουλάπα προσαρμοσμένη? μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα τοιχοποιία.
Το δεύτερο διαμέρισμα διαθέτει είσοδο, θέρμανση και σύστημα συναγερμού ανεξάρτητο και έχει ως εξής: μεγάλο υπνοδωμάτιο με walk-in ντουλάπα? ζουν στον τελευταίο όροφο με κουζίνα αμερικανικού τύπου? μεγάλη σοφίτα / αποθήκη? μπάνιο τοιχοποιία με μπανιέρα υδρομασάζ και ντους.
Αξεσουάρ: κατάφυτο κήπο 2000 τμ με κλίση προς τη λίμνη? δεξαμενή με υδραυλική αντλία για τη συλλογή βρόχινου νερού για άρδευση? μεγάλες περιοχές για καταφύγιο, εργαλεία και ξύλο? Stairlift έξω? σύστημα συναγερμού? ενδοεπικοινωνία, ενδοεπικοινωνίας βίντεο και interphono? γκαράζ για 6 αυτοκίνητα? αυτόματη πύλη? έθιμο έπιπλα? τζάμια θερμοδιακοπής? δάπεδα και ιταλικά κεραμικά και εξαρτήματα, στέγη χαλκού, που αντιμετωπίζει τούβλα σύνολο, γκαράζ για 6 αυτοκίνητα κ.λπ.
Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να περπατήσετε σε όλες τις σημαντικές υπηρεσίες (supermaket, εφημεριδοπώλης, καπνοπωλείο, φαρμακείο, ταχυδρομείο, δημαρχείο, τράπεζα, εστιατόρια, μπαρ, τζελατερία, στάση λεωφορείου κ.α.
Δυνατότητα εξωτερική πισίνα.
Δυνατότητα περισσότερο χώρο κατά 20%.
Ε »για πώληση με μέτρο μερικής ωραία έπιπλα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB