Πώληση Βίλα, Manduria, Taranto, Ιταλία, via per oria 81

Πώληση - Cod. 32243

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 450 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

Επί του παρόντος, η βίλα και «ένα υπέροχο bed and breakfast με 5 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια.

Ολοκληρώθηκε το 2010, η βίλα «με τελειώματα εξαιρετικά πολύτιμη, τοπική πέτρα, μάρμαρο, ξύλο καρυδιάς εσωτερικές πόρτες, ντουλάπες σε στερεά καρυδιάς, διπλά τζάμια PVC με ρολά αλουμινίου.

Σε τρία επίπεδα, με ένα μεγάλο δωμάτιο των 40 τετραγωνικών μέτρων τραπεζαρία θολωτές οροφές και ιδιωτικό κήπο περίπου 1400 φυτεύονται με λεπτή τροπικά και καλλωπιστικά φυτά επιμένει σε ένα οικόπεδο στην περιοχή που προορίζεται για τις βίλες, αλλά και εμπορικά, η βίλα έχει την ευκαιρία να είναι κατοικείται από δύο οικογένειες με ξεχωριστές εισόδους.

Στην πραγματικότητα, το σπίτι έχει τριπλή είσοδο στον κεντρικό δρόμο σε ημι-προαστιακή περιοχή εξυπηρετείται και με 50 mt από τον περιφερειακό δρόμο της χώρας.

Διαθέτει επίσης ένα πλήρως συνειδητοποιήσει κουζίνα με τον παραδοσιακό τρόπο των περίπου 20 με μαρμάρινους νιπτήρες έκανε παράγουν έθιμο χειροποίητα από ειδικευμένους Σικελίας δασκάλους, με γκαράζ και ταβέρνα στο υπόγειο και η δυνατότητα «να αποκτήσει δύο ξεχωριστά διαμερίσματα στα επίπεδα και | ή l «ευκαιρία» για να επεκτείνει τον εναέριο χώρο του ακινήτου στο δεύτερο επίπεδο.

Κατά τη στιγμή της πράξης το σπίτι μπορεί «να πωλούνται μαζί με τα έπιπλα πολλά από τα οποία έχουν προσεγμένο και στηρίζεται στο πολύ ιδιαίτερο στυλ του ίδιου βίλας.

Η βίλα και «επίσης εξοπλισμένο με όλες τις πιθανές και μπορεί να φανταστεί κανείς ανέσεις με αυτόνομο σύστημα εκχύλισης και καθαρισμό αντίστροφης ώσμωσης νερού, ανεξάρτητη εγκατάσταση θέρμανσης μεθανίου, 6 κλιματιστικά, του συστήματος επιτήρησης CCTV, αυτόματο σύστημα άρδευσης, τόπος για όλα τα αυτοκίνητα «έξω από τον κήπο κ.λπ. κ.λπ.

Δυνατότητα «χρήστης προορισμό ανταλλαγή.

Η βίλα βρίσκεται επίσης μόλις 10 χλμ από την περιοχή παραθαλάσσιο θέρετρο και Manduria.
εξαιρετική ευκαιρία Ακινήτου ως νέα και αριστοκρατική κλειδί στο χέρι και τέλεια επένδυση για δραστηριότητες διαμονή ήδη «ξεκίνησε από δύο χρόνια.
ιδιότητα να «να χρησιμοποιηθεί είτε ως οικογένεια ή την οικογένειά δύο διάσημο σπίτι ή επιπόλαιο τρόπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB