Πώληση Βίλα, Olbia, Sassari, Ιταλία, Via MS Gabriele

Πώληση - Cod. 23200

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 95 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Κτηματομεσιτική εταιρεία πωλεί 12 δύο οικογενειακές βίλες (από 70 m2 έως 95 m2) σε ένα κτιριακό συγκρότημα που αποτελείται από 52 βίλες (40 μονάδες που έχουν ήδη πωληθεί).

Κοντά στην λοφώδη περιοχή της Mannucciu εσωτερικό του Τουριστικού Χωριού του Rena Majore (δήμος Aglientu). Το συγκρότημα στο οποίο βρίσκεται το χωριό, μπορεί να επιτευχθεί μέσω της επαρχιακής οδού που συνδέει από τη μια πλευρά στην Σάσσαρι, και από την άλλη πλευρά προς Όλμπια και το ομώνυμο λιμάνι και το αεροδρόμιο? μπροστά από το χωριό υπάρχει μια μεγάλη παραλία με πολύ ψιλή άμμο και κρυστάλλινα νερά στην πραγματικότητα ονομάζεται Rena Majore, προστατεύονται από αμμόλοφους και από ένα μεγάλο πευκοδάσος που σας επιτρέπει να βρουν καταφύγιο στη δροσερή σκιά του πάνω απ 'όλα κατά τη διάρκεια της πιο καυτό καλοκαίρι ημέρες. Η παραλία είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κολύμβηση, είναι εξοπλισμένο με χώρο στάθμευσης για τους κατασκηνωτές και την πρόσληψη ομπρέλες, ξαπλώστρες, σκάφη και θαλάσσια ποδήλατα. Σε Εκεί περιοχή υπάρχουν επίσης κέντρα καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Ο δήμος Aglientu βρίσκεται στην επαρχία της Olbia Tempio (επαρχία με πολλά διάσημα τουριστικά θέρετρα, όπως το Porto Cervo, Porto Rotondo. Υποδομή του ένα πολύ σημαντικό τουριστικό θέρετρο του νησιού. Olbia είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας της επαρχίας και κάνει ένα από τα πιο σημαντικά στην περιοχή). Σε μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά από αυτό δεν υπάρχει Santa Teresa di Gallura, ένας πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η οικονομία του χωριού βασίζεται στο μεγάλο αριθμό τουριστών, τόσο στην Ιταλία όσο και ξένους. Το λιμάνι της Santa Teresa di Gallura η οποία παρέχει καθημερινή σύνδεση με το λιμάνι του Bonifacio στην Κορσική, έχει αποκτήσει yachting σημασία, αλλά έχει χάσει τη σημασία των συνόρων της, ως συνέπεια των ευρωπαϊκών συνθηκών ελεύθερου εμπορίου.
Οι βίλλες / διαμερίσματα έχουν ως εξής:
Ένα, δύο ή τρία υπνοδωμάτια
Σαλόνι
κουζίνα
τουαλέτα
καλυμμένο χώρο στάθμευσης
Τα διαμερίσματα στο ισόγειο διαθέτουν βεράντα και τον κήπο, τα διαμερίσματα upstair έχουν βεράντα με πανοραμική θέα. Τα διαμερίσματα βρίσκονται στη μεσογειακή βλάστηση αποτελείται από βελανιδιές, ελιές, αρωματικά κέδρου και άγρια ​​αχλάδια (και προστατεύονται με περίφραξη και φύλαξη). Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει συντήρηση του συγκροτήματος.
Εγκαταστάσεις μέσα στο χωριό:
εστιατόρια
πιτσαρίες
σουπερμάρκετ
φαρμακείο
Αθλητικές εγκαταστάσεις: τένις, ect

Η εταιρεία Siag LTD εγγυάται την πλήρη κυριότητα και συμμόρφωση με οικοδομικούς κανονισμούς των ακινήτων που προσφέρονται για πώληση, για την οποία (αν προτιμάτε αυτή τη μορφή) μπορεί να έχει τραπεζικό δάνειο μέχρι του ποσού του 80%. Η τιμή πώλησης ανά m2 αναγράφεται ανά μονάδα, όπως φαίνεται στο κτηματολογικό σχέδιο και υπολογίζονται σε εμπορικές m2 (σε ένα "κενό" που περιλαμβάνεται μεταξύ 2100 και € 2.200 ανά τετραγωνικό μέτρο), το οποίο περιλαμβάνει την περιοχή που καλύπτεται και το τμήμα που αναλογεί στους κήπους της, βεράντες ή μπαλκόνια. Είναι προϋπόθεση ότι η καταβολή της κατάθεσης κατά τη στιγμή της υπογραφής της προκαταρκτικής πώληση και η πλήρης πληρωμή όταν είναι notarily αποδεδειγμένη.
Αποστάσεις:
Αεροδρόμιο Fertilia 120 χιλιόμετρα
Santa Teresa di Gallura (συνδέσεις με το νησί της La Maddalena και την Κορσική) Km 9
48 χιλιόμετρα από το Porto Cervo
Porto Rotondo 58 χιλιόμετρα

Τιμές
Επιστολή
Προγρ.
Παρτίδα
Σώμα
Fg.
Χάρτης
Sub.
Επίπεδο
κατεβάστε Σχέδια
Τιμή χωρίς ΦΠΑ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB