Πώληση Βίλα, Patti, Μεσίνα, Ιταλία, Mongiove

Πώληση - Cod. 38862

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 355 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 1+2+3

Κομψή βίλα που βρίσκεται στη μέση ενός εσπεριδοειδούς / ελαιώνα σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα, που αποτελείται από:

• διαμέρισμα στο υπερυψωμένο πάτωμα περίπου. 140τμ, αποτελούμενο από καθιστικό / τραπεζαρία, 4 υπνοδωμάτια, κουζίνα με άμεση πρόσβαση στη βεράντα, μπάνιο και ένα άλλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Το διαμέρισμα είναι προσβάσιμο, μέσω κλιμακοστασίου, στο πάτωμα κάτω από το οποίο υπάρχει ένα διπλό μπάνιο με ντους και γκαράζ.

• διαμέρισμα στο ισόγειο του ca. 90τμ, αποτελούμενο από καθιστικό / τραπεζαρία, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, βοηθητικό δωμάτιο και μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα.

• σοφίτα διαμέρισμα περίπου. 75τμ, αποτελούμενη από 2 δωμάτια, υπηρεσίες, αποθήκη και μεγάλη βεράντα.

Η βίλα βρίσκεται στη μέση ενός κήπου με αρτεσιανό πηγάδι των 3.500 τετραγωνικών μέτρων με οπωροφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή και ελιές.

Υπέροχη πόλη της Σικελίας γεμάτη ομορφιά και ιστορία: Mongiove.

Mongiove: Αρχαίο ψαροχώρι που βρίσκεται στο κέντρο του Κόλπου της Παττί και πηγαίνει από το Capo Milazzo μέχρι το Capo Calavà. Βρίσκεται στις πλαγιές του Τινταρίου κοντά στο φυσικό καταφύγιο, σε μια περιοχή πλούσια σε ελαιόδεντρα και φραγκοσυκιές, ενώ στα κρυστάλλινα νερά του κόλπου του Παττί η θέα αγκαλιάζει τα νησιά του Αιολικού Αιγαίου. Διάσημο το "Grotte di Mongiove" με τις στοίβες του.

Στα βόρεια τα όμορφα νησιά Aeolian ή Lipari, προσβάσιμα καθημερινά από το λιμάνι της Patti κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στα ανατολικά, το Mongiove προστατεύεται από το Monte Giove και λίγο πιο μακριά από το Tindari. Εκτός από το διάσημο ιερό της μαύρης Madonna, το Tindari κρύβει πολλούς θησαυρούς και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στη βόρεια ακτή της Σικελίας, χάρη στα άριστα διατηρημένα λείψανα της αρχαίας ελληνικής πόλης Τυνδάρης που ιδρύθηκε το 396 α. Γ. Όλα αυτά περιβάλλεται από τη φύση! Στην πραγματικότητα, το ακρωτήριο Tindari βρίσκεται εντός του φυσικού αποθέματος Lagello di Marinello.

Στα δυτικά, το Patti, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της βόρειας ακτής, το οποίο εκτός από τους αρχαιολογικούς χώρους όπως η ρωμαϊκή βίλα που χτίστηκε τον 4ο αιώνα μ.Χ. και ένα προσαρτημένο Antiquarium, προσφέρει πολλές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για διασκέδαση.

Μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και πιτσαρίες, μπαρ, σκάλες, φούρνο καθώς και παραλίες που βρίσκονται ακριβώς πάνω στην παραλία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB