Πώληση Βίλα, Pula, Κάλιαρι, Ιταλία, Santa Margherita di Pula

Πώληση - Cod. 38826

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 0

Προσφέρω μια βίλα στη Σαρδηνία (ITA), 3 υπνοδωμάτια, καθιστικό, εξοπλισμένη κουζίνα, 2 μπάνια με τουαλέτα, πλυντήριο ρούχων, 2 βεράντες, βεράντα και τζάκι σε σχάρα + κήπο με ντους και πλούσια βλάστηση, περίπου 300m2. Πρόκειται για μια αποκλειστική κατοικία στη νότια Σαρδηνία με πισίνα και γήπεδα τένις δίπλα στη θάλασσα. Η τοποθεσία είναι S.Margherita di Pula και βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Cagliari, περίπου. 50 χλμ.
Από τη βίλα υπάρχει όμορφη θέα στη θάλασσα, η οποία μπορεί να φτάσει με το αυτοκίνητο σε 5 λεπτά ή 15 λεπτά. Φυσικά υπάρχουν εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, πολλά ερπετά για να διαλέξετε, διαφημισμένα στα πιο διάσημα περιοδικά του κόσμου. Ταξίδια στο σπήλαιο, αρχαίες ρωμαϊκές πόλεις κ.λπ.

Απευθείας από τον ιδιοκτήτη, έτσι δεν πληρώνονται προμήθειες!

Τιμή € 290.000 για γρήγορη διαπραγμάτευση


Η Σαρδηνία είναι μια αυτόνομη περιφέρεια της Ιταλίας και επομένως η αγορά ακινήτων πραγματοποιείται με παρόμοιο τρόπο με την ακίνητη περιουσία στην Ιταλία. Πρόσφατα, η κατασκευή νέων παράκτιων κτιρίων μειώθηκε στη Σαρδηνία. Τα ακίνητα στη Σαρδηνία μπορούν έτσι να αποτελέσουν μια ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία, καθώς μπορεί να θεωρηθεί ότι η τιμή των ακινήτων στις ακτές της Σαρδηνίας θα αυξηθεί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB