Πώληση Βίλα, San Miniato, Πίζα, Ιταλία, Via del Cimitero 1

Πώληση - Cod. 38828

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 455 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: Più livelli

Δυνατότητα άμεσης διαπραγμάτευσης με τους ιδιοκτήτες χωρίς έξοδα διαμεσολάβησης.
Το Villa Tamerici, το οποίο μπορεί να επισκεφθείτε σχεδόν μέσω βίντεο στο Youtube, είναι μια αγροικία 455 τετραγωνικών μέτρων με μια μεγάλη πισίνα (15 x 7 μέτρα) που βρίσκεται στο δήμο San Miniato κοντά στην αρχαία Via Francigena, στο λόφο του San Quintino. Η Βίλα, προσβάσιμη από τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο, περιβάλλεται από ελαιόδεντρα και κυπαρίσσια και απέχει 7χλμ. Από το San Miniato. από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου A 1 Scandicci (FI), που οδηγεί κατά μήκος της μεγάλης οδού επικοινωνίας FI-PI-LI, φτάνετε στη βίλα σε περίπου 30 λεπτά.
Βίντεο Βίλα TAMERICI https://youtu.be/Pt0HT3KFIyE
Το ακίνητο αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο 2 ορόφων (390 τ.μ.), από πρώην πλήρως ανακαινισμένο αναβαθμό 65 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με φωτοβολταϊκό σύστημα για ηλεκτρικό ρεύμα και ηλιακό σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού .
Ισόγειο: κουζίνα με τζάκι και ξυλόφουρνο, μεγάλο σαλόνι και μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπνοδωμάτιο αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια διαφόρων μεγεθών και 2 μπάνια. Ο πρώην πλήρως ανακαινισμένος αχυρώνας αποτελείται από ένα καθιστικό / τραπεζαρία - κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο σε πατάρι σε σίδερο και ξύλο. υπάρχει ένα μπάνιο.
Για περίπου 10 χρόνια το Villa Tamerici έχει ενοικιαστεί για μερικές εβδομάδες το χρόνο ως "σπίτι διακοπών". Η καλή εκκίνηση αποδεικνύεται από τις εξαιρετικές κριτικές των επισκεπτών που δημοσιεύθηκαν σε: tripadvisor, homeaway, vacavilla.
Το Villa Tamerici προσφέρει μια πραγματική δυνατότητα ανάπτυξης της τουριστικής επιχείρησης. Από την άποψη αυτή, υπάρχουν ήδη έργα που κυμαίνονται από τη μετατροπή σε μονάδα "Bed & Breakfast" με περίπου 14/16 κρεβάτια, στην υλοποίηση 3 κατοικιών, από 4 έως 6 κρεβάτια, για αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές εκτιμήθηκε χαμηλό κόστος
Ζητήθηκε τιμή 980.000 ευρώ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB