Πώληση Βίλα, Santa Maria a Monte, Πίζα, Ιταλία, Via Leonardo da vinci 25

Πώληση - Cod. 42043

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 280 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Βυθισμένοι στο πράσινο και την ηρεμία που προσφέρει η περιοχή, προσφέρουμε προς πώληση μια κομψή και ορθολογική ημιανεξάρτητη βίλα δωρεάν στις 4 πλευρές με μεγάλο κήπο και 5 ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης.

Η είσοδος μας μεταφέρει αμέσως μέσα στο ακίνητο όπου έχουμε ένα τμήμα με πλακάκια με αυτόματο κλείδωμα που επιτρέπει άνετη και ασφαλή πρόσβαση και πάρκινγκ για αυτοκίνητα, ένα μέρος αφιερωμένο στο πράσινο, όπου βρίσκουμε οπωροφόρα δέντρα, έναν μικρό λαχανόκηπο, έναν άνετο δεσμευμένο χώρο στο μπάρμπεκιου και δυνατότητα κατασκευής ιδιωτικής πισίνας.

Η βίλα είναι σε δύο επίπεδα, ήδη χωρισμένη σε δύο ξεχωριστές και ξεχωριστές κατοικίες.

Μια άνετη σκάλα από πέτρινη πορσελάνη μας οδηγεί στην κύρια και ανεξάρτητη είσοδο της πρώτης λύσης που αποτελείται από χωλ εισόδου, οικεία κρεβατοκάμαρα / γραφείο με laminate δάπεδα και εμφανή δοκάρια και μπάνιο με παράθυρο, σαλόνι με τζάκι και παράθυρο γαλλικού τύπου που επιτρέπει την πρόσβαση στον κήπο, ιδιωτική και μεγάλη κουζίνα. Ο χώρος ύπνου είναι καλά διαχωρισμένος από το σαλόνι και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με μπαλκόνι, ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με παράθυρο και ένα κύριο μπάνιο με ντους και παράθυρο.

Η δεύτερη κτηματομεσιτική μονάδα είναι προσβάσιμη από τον ιδιωτικό πίσω κήπο και αποτελείται από είσοδο μέσω ανεξάρτητης εξωτερικής σκάλας, σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα και τζάκι, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο με παράθυρο.

Στο ισόγειο υπάρχουν δύο ταβέρνες, με εξωτερικές και ανεξάρτητες εισόδους και έχουν ως εξής:

Ταβέρνα με ανεξάρτητη είσοδο με θέα στον κήπο χωρισμένη σε μεγάλο ενιαίο χώρο όπου το σαλόνι και η κουζίνα συνδέονται με καμάρα, λεβητοστάσιο με ιδιωτική εξωτερική πρόσβαση (νέος λέβητας με συστήματα PVC και χαλκού ήδη χωρισμένο μεταξύ τους), μπάνιο όχι παράθυρο και κρεβατοκάμαρα με παράθυρο. Τα δωμάτια παραμένουν πολύ φωτεινά και ευάερα χάρη στην παρουσία μεγάλων παραθύρων.

Περπατώντας περιμετρικά της βίλας και επιστρέφοντας στην κεντρική είσοδο που βλέπει στο δρόμο, βρίσκουμε τη δεύτερη ταβέρνα, επίσης με ανεξάρτητη είσοδο απευθείας στο σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, υπνοδωμάτιο με γαλλικό παράθυρο και μπάνιο με ντουζιέρα.

Και στις δύο ταβέρνες υπάρχουν ηλεκτρικά συστήματα, συστήματα θέρμανσης και συστήματα τηλεόρασης.

Εσωτερικά το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση, πλήρως ανακαινισμένο μεταξύ 2002 και 2008, ολική ανακαίνιση στέγης, αυτόνομη θέρμανση, υπόγειο με ενισχυμένα θεμέλια, μόνωση εδάφους με ιγκλού, αυτόματη πύλη, θωρακισμένες πόρτες εισόδου, ήδη υπάρχον συναγερμό, εξωτερικά ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια και κουνουπιέρες και εσωτερικές πόρτες σε καρυδιά.

Το σπίτι έχει διάφορες δυνατότητες σύνδεσης ή/και διαίρεσης μεταξύ των διαφόρων περιβαλλόντων ώστε να μπορεί να δημιουργηθούν διαφορετικοί τύποι κατοικίας για κάθε τύπο ανάγκης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Buy&Go Real estate
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB