Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Martano, Λέτσε, Ιταλία, sp

Πώληση - Cod. 29475

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: terra
  • Κατάσταση κτηρίου: Ruin

Λίγα βήματα από Martano και Calimera, που περιβάλλεται από περίπου 7000 τετραγωνικών μέτρων της γεωργικής γης, δεσπόζει στο κέντρο της παρτίδας (που εκτείνεται για περίπου 100 τμ εσωτερικό) Αυτό το χαρακτηριστικό αγαθά δομή των νοικοκυριών.

Με άμεση πρόσβαση από την επαρχιακή Martano - Calimera και μέσω ενός εσωτερικού λεωφόρο θα φτάσετε στο εν λόγω κτιρίου. Μπορεί να δει καθαρά με την πρώτη ματιά ότι το κτίριο κτίστηκε σε διάφορες ιστορικές περιόδους, από δύο γειτονικά Trulli που είναι χωρίς αμφιβολία οι πρώτοι που κατασκευάζονται φορείς ακινήτου. Που συνδέονται με τις δύο Trulli υπάρχει ένα ευρύχωρο περιβάλλον, το οποίο, από τη μεγάλη πόρτα εισόδου, κάνει εικασία ότι ίσως ήταν ένα τοπικό ή χρησιμοποιούνται ως στάβλοι ή ως ένα υπόστεγο εργαλείο (ρυμούλκησης, κλπ ..). Ο τελευταίος, το είδος της κατασκευής (ξερολιθιά) και του δαπέδου αντικαταστάθηκε στο 60 ή έτσι, συμπεράνουμε ότι είχε μια κάλυψη all'incannucciata και διεξήχθη στο όχι πολύ μακρινό από εκείνο του Trulli. Στην τοπική γειτνίαση βρίσκουμε αυτό που ήταν ίσως το σπίτι, που αποτελείται από δύο δωμάτια με τη μία, το ένα με τζάκι και πλακόστρωτη με τοπικές πέτρινες πλάκες. Κτίριο προς τα πίσω, με πρόσβαση από τόσο σε τοπικό όσο και από το σπίτι, θα βρείτε ένα εσωτερικό κήπο που οδηγεί με τη σειρά του στη δεύτερη Trullo. Ο κήπος είναι επίσης χαρακτηρίζεται από μια δεξαμενή συλλογής νερού και ένα υψηλό ξερολιθιά που λειτουργεί ως ένα φράχτη. Δύο περισσότερα δωμάτια φτιαγμένα με ξερολιθιά και το κάλυμμα (επισφαλή) all'incannucciata, αποτελούν το σκηνικό σε αυτό το υπέροχο μέρος. Επίσης σε κοντινή απόσταση από το σπίτι (περίπου δέκα μέτρα) μπορείτε να θαυμάσετε ένα πρώην Χάγης ακόμα σε καλή κατάσταση διατήρησης.

Η γη είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου τις αροτραίες καλλιέργειες και περιέχει κοντά στο σπίτι μερικά οπωροφόρα δέντρα.

Η δομή προσφέρεται για την πραγματοποίηση μιας προσωπικής κατοικίας μεγάλη γοητεία και μια αντίκα γεύση εντελώς αυθεντικά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Heaven's Room Real Estate
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB