Πώληση Γκαρσονιέρα, Santa Marinella, Ρώμη, Ιταλία, via Giulio Cesare 61

Πώληση - Cod. 28825

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 74 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Όμορφο διαμέρισμα με βεράντα και θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται στο καλοκαίρι, το διάσημο πόλη της Santa Marinella, το οποίο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, 90 χλμ από τη (σιδηροδρομική σύνδεση από τον κεντρικό σταθμό Termini) της Ρώμης και 80 χλμ από την Τοσκάνη (επίσης δυνατόν να επιτευχθεί με το τρένο). Η πόλη της Santa Marinella είναι το μαργαριτάρι της θάλασσας Τυρρηνική λόγω των αμμώδεις παραλίες και το υπέροχο κλίμα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο και τελευταίο όροφο ενός κτηρίου με ανελκυστήρα. Που βρίσκεται εντός του συγκροτήματος έχουν ένα οικιστικό πισίνα και όμορφα διαμορφωμένους κήπους για την αποκλειστική χρήση των κατοίκων. Σε απόσταση μικρότερη από 200 μέτρα από τη θάλασσα και την παραλία. Όμορφα ανακαινισμένο? Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με κουζίνα, υπνοδωμάτιο, χωλ και μπάνιο. Παρκέ δάπεδο, εξωτερικά σκίαστρα. Τα νέα παράθυρα με διπλά τζάμια, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, ντουλάπια τοιχοποιία, χρησιμοποιείται επίσης ζωτικό χώρο δαπέδου.
Συνιστούμε την αγορά του διαμερίσματος, καθώς και μια φανταστική επένδυση. Έχουμε πολλά ακινήτων? τόσο σε παράκτιες περιοχές και στο κέντρο της Ρώμης. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε και τη συνεργασία. Εμείς οριστικοποιήσει την αγορά του ακινήτου σας στην Ιταλία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB