Πώληση Γκαρσονιέρα, Tavullia, Pesaro e Urbino, Ιταλία, Strada Belvedere Fogliense 3

Πώληση - Cod. 43396

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 122 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: -1, 0, 1

Ιδιώτης προσφέρει προς πώληση ένα σπίτι σε μια νεόκτιστη ημιανεξάρτητη βίλα, βυθισμένη σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή με πανοραμική θέα στη νότια πλαγιά του λόφου Belvedere Fogliense, ένα μικρό χωριουδάκι Tavullia που βρίσκεται στους πρώτους λόφους του Pesaro.

Το σπίτι είναι σε τρία επίπεδα, με πρόσβαση μέσω ιδιωτικής εξωτερικής βεράντας με θέα σε κοινή αυλή. Στο ισόγειο σας υποδέχεται ένα μεγάλο και φωτεινό στούντιο σαλόνι εξοπλισμένο με χαρακτηριστικό τζάκι και άνετη εντοιχισμένη μικρή κουζίνα. Αυτό το επίπεδο συμπληρώνεται από μια πρακτική γκαρνταρόμπα και ένα μπάνιο, καθώς και μια ανοιχτή συνδετική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο της σοφίτας.

Ο πρώτος όροφος της σοφίτας στεγάζει δύο δωμάτια που χρησιμοποιούνται ως υπνοδωμάτια, το ένα από τα οποία έχει μια πρακτική δωμάτιο-ντουλάπα, και τα δύο με πρόσβαση σε ένα συνδετικό μπαλκόνι που προσφέρει μια υποβλητική θέα στη γύρω κοιλάδα. Ένα επιπλέον μπάνιο ολοκληρώνει αυτό το επίπεδο, εξασφαλίζοντας άνεση και λειτουργικότητα.

Το υπόγειο, προσβάσιμο απευθείας από την αυλή, προσφέρει ένα ευρύχωρο κελάρι/ταβέρνα εξοπλισμένο με παράθυρα που επιτρέπουν το φυσικό φως, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον. Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο ακάλυπτες θέσεις στάθμευσης.

Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ποιοτικά φινιρίσματα, τονίζοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και εκλεπτυσμένο στυλ. Η κύρια είσοδος είναι εγγυημένη από μια στιβαρή θωρακισμένη πόρτα. Τα κουφώματα από PVC με διπλά τζάμια συμβάλλουν στη θερμομόνωση και ηχομόνωση του περιβάλλοντος και προσφέρουν ευχάριστη φωτεινότητα στους εσωτερικούς χώρους, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον κάθε εποχή. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με σύστημα κλιματισμού.

Η ασφάλεια ενισχύεται περαιτέρω χάρη στο σύστημα βιντεοεπιτήρησης, που εξασφαλίζει συνεχή έλεγχο των εσωτερικών και γύρω χώρων, προσφέροντας ηρεμία και ασφάλεια στους κατοίκους. Αυτό το πρόσθετο στοιχείο ασφάλειας εκτιμάται ιδιαίτερα, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ειρηνικού περιβάλλοντος διαβίωσης.

Αυτό το ακίνητο ξεχωρίζει για την προνομιακή του θέση, την έξυπνη κατανομή των χώρων και τις ποιοτικές λεπτομέρειες,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB