Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Imperia, Imperia, Ιταλία, Via Des Geneys

Πώληση - Cod. 43241

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 101 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Το ακίνητο, έκτασης 101 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στο κέντρο της Oneglia (Imperia), πολύ κοντά στην Piazza Dante και δίπλα στην υπέροχη Calata Cuneo, διάσημη για τα χαρακτηριστικά εστιατόρια της ανοιχτά χειμώνα και καλοκαίρι, για ψάρια, καθώς και όσο για τις αρχαίες στοές του.
Η τοποθεσία είναι στρατηγική τόσο για πρόσβαση σε υπηρεσίες (κοντά υπάρχουν τράπεζες, ταχυδρομεία, καταστήματα, επαγγελματικά στούντιο και γραφεία καθώς και σχολεία όλων των επιπέδων) όσο και για τις παραλίες. Στην πραγματικότητα, μόλις 100 γραμμικά μέτρα μακριά βρίσκονται οι υπέροχες παραλίες της Oneglia και εξοπλισμένες παραλίες και πολλά νυχτερινά κέντρα που ζεσταίνουν τη νυχτερινή ζωή, ειδικά το καλοκαίρι. Τόσο στον χώρο μπροστά από την πόρτα της εισόδου όσο και σε άμεση γειτνίαση υπάρχουν διάφοροι χώροι στάθμευσης, δωρεάν και επί πληρωμή, που κάνουν το παρκάρισμα εύκολο.
Τα συστήματα, όπως και όλο το διαμέρισμα, ανακαινίστηκαν πλήρως και ανακαινίστηκαν το 2016, η θέρμανση είναι αυτόνομη με δικό της θερμοστάτη και υπάρχουν επίσης δύο κλιματιστικά inverter που προσφέρουν ζέστη το χειμώνα και ανανέωση και δροσιά το καλοκαίρι. Επίσης, το 2016, εγκαταστάθηκε ένας λέβητας συμπύκνωσης για να κάνει πιο αποτελεσματική την επίτευξη της ακριβούς θερμοκρασίας του νερού, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Τα διπλά τζάμια παρέχουν μόνωση από το θόρυβο και το κρύο και το σπίτι έχει θερμομονωθεί. Το 2023 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στην εξωτερική πρόσοψη

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB