Πώληση Σοφίτα, Sanremo, Imperia, Ιταλία, Via Padre Semeria, 145, Sanremo

Πώληση - Cod. 41630

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 3

Ρετιρέ τριών δωματίων δύο μπάνια ιδιωτική θέση στάθμευσης στο γκαράζ σε μια κομψή συγκυριαρχία.

ΡΕΤΙΡΕ Θέα θάλασσα 80 τμ διαμονή και βεράντα 120 τμ.
Μια σύντομη εισαγωγή στα θετικά της λύσης.
Τα 2 δίκλινα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Η θέρμανση είναι αυτόνομη. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό. Μια στεγασμένη θέση στάθμευσης εντός της συγκυριαρχίας η οποία είναι προσβάσιμη με ανελκυστήρα στον όροφο του γκαράζ που οδηγεί στον όροφο της σοφίτας. Κάβα και αποθήκη δεν είναι τόσο συνηθισμένα σε άλλα καταλύματα. Πλήρως προσαρμοσμένο εξοπλισμένη κουζίνα εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, φούρνο, ψυγείο.) Η εξωτερική βεράντα (των 2) με θέα στη θάλασσα, όπου μπορείτε να ζήσετε ακόμα και το χειμώνα (τραπέζι και 6 καρέκλες, καναπέ και 2 πολυθρόνες πλήρως εκμεταλλεύσιμο αυτή η περιοχή).

Ας προχωρήσουμε στην πλήρη περιγραφή.
Δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, καθιστικό, ξεχωριστή μικρή κουζίνα, δύο μπάνια (το ένα με μπανιέρα, το άλλο με ντους), μεγάλη ντουλάπα
Στο υπόγειο, κελάρι και βολική στεγασμένη θέση στάθμευσης, ιδιωτική και εντός της συγκυριαρχίας με ανελκυστήρα που συνδέει το πάτωμα του γκαράζ με τον όροφο του διαμερίσματος.
Η μεγάλη επιφάνεια της βεράντας επέτρεψε την οργάνωσή της σε 3 περιοχές:
• Στον πρώτο χώρο, μπροστά από το καθιστικό, υπάρχει ένα επιπλέον πλήρως κλειστό σαλόνι με βεράντες κουρτίνες συνολικής επιφάνειας 16 τετραγωνικών μέτρων, επιπλωμένο με τραπέζι, καρέκλες και καναπέ και 2 πολυθρόνες.
• Ο δεύτερος χώρος 24 τετραγωνικών μέτρων, επίσης καλυμμένος με μηχανοκίνητη πέργκολα που κλείνει στα πλαϊνά με διάφανες κουρτίνες, έχει εξοπλιστεί ως χώρο γυμναστηρίου, καλοκαιρινή κουζίνα με μπάρμπεκιου και νεροχύτη.
• ο τρίτος χώρος αποτελείται από έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο που απομένει (που μπορεί να σκιαστεί και με μηχανοκίνητη τέντα) με ξαπλώστρες / ξαπλώστρες, πολυθρόνες χαλάρωσης.
Πολυάριθμα φυτά σε γλάστρες, εξοπλισμένα με αυτόματο σύστημα άρδευσης, στολίζουν τη μεγάλη βεράντα.
Εσωτερικά τα παράθυρα είναι διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά.
Διπλό σύστημα θέρμανσης και τα δύο αυτόνομα: με λέβητα αερίου και με αντλία θερμότητας κλιματισμού.
Ζεστό/κρύο κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια.
Σε άριστη κατάσταση επιπλωμένο. Έτοιμος να ζήσει, καμία δουλειά να κάνει.
Τέλη συγκυριαρχίας 120 / μήνα
300 μέτρα από το Carrefour 700 από το Lidl και 1000 μέτρα από το Foce / Ipercoop. 2 χλμ από το κέντρο της πόλης, δημόσιο λεωφορείο κάτω από το σπίτι. Προσοχή: είναι ένας κομψός και βολικός χώρος για υπηρεσίες. όχι υποβαθμισμένη περιοχή ή μακριά από τα πάντα. "
Πρέπει να το δεις για να το ερωτευτείς. Σαν να βρίσκεσαι σε μια βίλα με την άνεση και την ασφάλεια μιας κομψής συγκυριαρχίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB