Πώληση Δυάρι, Ρώμη, Ρώμη, Ιταλία, Via Sisto IV 77

Πώληση - Cod. 25910

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: terra

ΟΧΙ ΤΟΥΣ. Δύο δωμάτια είναι όμορφα ανακαινισμένο, ισόγειο 60τμ + 55τμ κήπο με pergotenda ηλεκτρικό. Βατικανό. Α του μετρό Battistini. Μερικώς επιπλωμένο. Μέσα στο πράσινο, σε ένα λαβύρινθο από στενά δρομάκια, που κινούνται ανάμεσα σε μικρές κατοικίες, με κήπους, είναι προς πώληση αυτό το υπέροχο διαμέρισμα των 60 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο ισόγειο, με ιδιωτικό πλακόστρωτο κήπο 55τμ, πολύ φωτεινό χάρη στην τριπλή έκθεση του νοτιο-ανατολικά-βόρεια / West, που βρίσκεται σε ένα κτίριο στο ίδιο χρώμα μόνο 4 ορόφους. Τόσο το κτίριο διαμερισμάτων έχει ανακαινιστεί όμορφα το 2011. Το διαμέρισμα είναι πολύ ανοιχτή και μοντέρνο σχεδιασμό με μεγάλο διπλανό δωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, χωλ, μεγάλο υπνοδωμάτιο και ευρύχωρο μπάνιο (με παράθυρο). Το σαλόνι έχει δύο πόρτες με άμεση πρόσβαση στον κήπο, γεγονός που καθιστά ζουν εξαιρετικά γοητευτική, με μικρή κουζίνα κρυμμένο από την άποψη καθώς μπαίνετε? ένας μικρός διάδρομος χωρίζει το καθιστικό από το υπνοδωμάτιο, το οποίο αποτελείται από την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο.
Μοναδική δάπεδο σε όλα τα δωμάτια σε σανίδες λευκό πλακάκι πορσελάνης επίδραση δάπεδα, δρύινα εξωτερικό κύλινδρο πόρτα ασφαλείας με ευρωπαϊκή αντι-εισβολής, οροφές με προβολείς, Λαμπτήρες ξύλου / αλουμινίου με διπλά θερμοδιακοπτόμενα με σήτες, ηλεκτρικά ρολά και κιγκλιδώματα. Σχεδίαση θερμαντικά σώματα, κλιματιστικά σε κάθε δωμάτιο, συρόμενες πόρτες παραγγελία, ένα γυαλί ζωγραφισμένο στο χέρι, δύο ντουλάπες ολόκληρο τοίχο (στην κρεβατοκάμαρα και διάδρομο - με ράφι παπουτσιών)? βιβλιοθήκη με το έθιμο ράφια πάχους δεν διανθίζονται με κάθετες σανίδες. Υγιεινής ανασταλεί, ντουζιέρα σε διαφανές κρύσταλλο. Για να δώσει η ομοιομορφία σε ακραία περιβάλλοντα όλες τις πόρτες, ντουλάπες, περσίδες το παράθυρο, και κυλίνδρους κάλυψη του εσωτερικού τοιχώματος των φωτιστικών, η είσοδος πόρτα ασφαλείας και η πόρτα του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας έχει γίνει για τη μέτρηση, με το ίδιο υλικό, το σχεδιασμό και το χρώμα. Όλα τα συστήματα (ηλεκτρικά, υδραυλικά, θέρμανση) έχει επαναληφθεί το 2011, σύμφωνα με την έγκυρη πιστοποίηση. Στο εσωτερικό οι ηλεκτρικές γραμμές έχουν παρασχεθεί για το μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να αποσυνδέσετε επιλεκτικά τη δύναμη. Λαμπτήρα έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση διαχωρισμού της ηλεκτρικής ενέργειας. Θέρμανση. Δορυφορική κεραία στην πισίνα του τελευταίου.
Κήπος εν μέρει άνοιξε αποτέλεσμα δάπεδο, κομψά φωτιστικά σώματα, τόσο στην ξηρά όσο και ντουλάπες, δύο υποδοχές μπορούν να απενεργοποιηθούν από το εσωτερικό, σύστημα νερού με συνδέσεις για το νερό και το πλυντήριο ρούχων (φόρτωση / εκφόρτωση στο μπάνιο). Αυτόματο σύστημα άρδευσης με χρονοδιακόπτη. Προσαρμοσμένη έπιπλα σε μπετόν και PVC κορυφή με μάρμαρο τραβερτίνη και το κλείδωμα του πληκτρολογίου: στο Α θα λέβητα, ένα άλλο πλυντήριο ρούχων, ενώ οι υπόλοιπες ευπρόσδεκτοι άνετα ράφια. Επίδραση ξύλο Pergotenda αλουμίνιο, με συρόμενο κινητήρα και το τηλεχειριστήριο. Είσοδος με πόρτα σφυρήλατο σίδερο που συνδέει τον κήπο με αυλή μπροστά, πλακόστρωτο με φυτά πορφυρίτη ιδιοκτησίας. Τιμή συζητήσιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB