Πώληση Κτήριο , Galatina, Λέτσε, Ιταλία, centro storico

Πώληση - Cod. 38228

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: vario
  • Όροφος: 1

Το μεγαλοπρεπές κτήριο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης Galatina στην επαρχία Lecce (νότια Ιταλία), σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Basilicata της Αγίας Αικατερίνης και την εκκλησία του St. Paul the Healer Tarant. Σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το Gallipoli, το Otranto και άλλα παραθαλάσσια θέρετρα του Salento.

Το κτήριο Viva που ανήκε στην ίδια οικογένεια σχεδιάστηκε από τον μηχανικό Luigi Viva στα τέλη του 1600. Στη συνέχεια, ο Emanuele Orfano από Alessano, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας Viva, σχεδίασε την επέκταση και την αποκατάσταση του κτιρίου, το οποίο έχει εκλεπτυσθεί στο τελευταίο μπαρόκ στιλ. Η πρόσοψη κινείται από δύο δίδυμες πύλες και ένα μεγάλο μπαλκόνι, με το οικογενειακό οικόσημο στο κέντρο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του κτιρίου είναι το εσωτερικό, διακοσμημένο με τοιχογραφίες του καλλιτέχνη Dall Gatt το 1914.
Το κτίριο κατασκευάζεται σε διάφορα επίπεδα. Στο πάτωμα του υπογείου υπήρχαν στάβλοι και αποθήκες. ανεβαίνοντας τις σκάλες, τα βήματα των οποίων είναι κατασκευασμένα από πέτρα θεραπείας, στην κεντρική γραμμή βλέπουμε ένα ημιώροφο που αποτελείται από δύο διαμερίσματα και ένα εξάρτημα. Η σκάλα μας οδηγεί στον πρώτο όροφο στην κοινόχρηστη αίθουσα, όπου υπάρχουν δύο είσοδοι. Μια είσοδος μας οδηγεί σε ένα ανακαινισμένο διαμέρισμα μεσαίου μεγέθους, τη δεύτερη είσοδο στο ευγενές τμήμα του κτιρίου, που αποτελείται από ευρύχωρα δωμάτια, τα ανώτατα όρια των οποίων είναι διακοσμημένα με τις τοιχογραφίες που αναφέρονται παραπάνω, από τον προαναφερθέντα καλλιτέχνη Dall Gatt. Μια εσωτερική σκάλα μας οδηγεί σε μια ανοιχτή βεράντα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη θέα στη Γαλατίνα και πάνω σε ένα υπόστεγο αποθήκευσης / αποθήκευσης. Συνολικό μήκος ταινίας άνω των 600 τετραγωνικών μέτρων

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB