Πώληση Μονοκατοικία, Frassinoro, Modena, Ιταλία, Via panigale

Πώληση - Cod. 38121

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 3

Βόρεια Ιταλία. Απεννίνα. στο μεγάλο πάρκο του Appennino tosco emilo. στο υψηλό βολ δόντο, την κληρονομιά της unesco, την άθικτη φύση και τον μεσαιωνικό πολιτισμό. η μεγάλη αγροικία που σας προσφέρω είναι στον μεσαιωνικό δρόμο της Matilda di Canossa που πέρασε από τη Ρώμη. η τοπική πέτρινη κατοικία "bisciàr" που χτίστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα ενσωματώνει τον πύργο ορατότητας στον ποταμό Dolo που ρέει στην κοιλάδα (στον χάρτη βλέπετε ένα τρίγωνο με ένα σημείο στη μέση). Από τις 1100sec. ο πύργος ήταν πύργος και στη συνέχεια ενσωματώθηκε στο κτίριο τριών σημερινών ορόφων (σχέδιο πρώτου ορόφου).
Ενδεχομένως θα βρεθείτε σε μια βιώσιμη τουριστική διαδρομή που θα αναπτυχθεί. το κτίριο απέχει 1 ώρα με το αυτοκίνητο από το Sassuolo, το Maranello (το Ferrari), τη Modena και το σιδηροδρομικό σταθμό Highgrid Reggio Emilia. για να φτάσετε στο σπίτι από το δάπεδο της κοιλάδας του ποταμού Dolo έχετε μόνο 20 χιλιόμετρα βουνό, επειδή το χωριό της ρουμανικής panigale βρίσκεται 700 επίπεδα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αλλά το βουνό είναι εσωτερικό, έτσι θα έχετε μια καταπληκτική θέα (#cusnamountan στο istagram) στις προ-Άλπεις του Apuan.
Το κατοικήσιμο σπίτι με όλες τις υπηρεσίες (φυσικό αέριο, νερό, φως, τζάκια) είναι τρεις ορόφους για 180 τετραγωνικά μέτρα. Έχει τρεις καταχωρήσεις. Μπορείτε να δείτε στο σχέδιο ότι υπάρχουν: υπόγειο με κελάρι βαρέλι, εργαστήριο και γκαράζ. Ισόγειο με τρία staze, μπάνιο, μίνι κουζίνα. Πρώτος όροφος με δύο δωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Πατάρι προσβάσιμο με αναδιπλούμενες σκάλες από αυτόν τον όροφο αλλά όχι κατοικήσιμο.
Στενά προς τα νότια (από όπου φθάνουν οι άνεμοι των βουνών) ένας αχυρώνας για να αποκατασταθεί στο ισόγειο με δύο παράθυρα στο βουνό και τοξωτή στοά στην αυλή. Σταματήστε παρακάτω. Τα δάπεδα είναι συνδεδεμένα. Διαθέσιμες υπηρεσίες: ηλεκτρικό ρεύμα και νερό δικτύου. Από τη σταθερή πρόσβαση σε ένα πηγάδι ιδιοκτησίας. Τετραγωνικά μέτρα που πρέπει να αποκατασταθούν 160 + ημιώροφο για ύψος αχυρώνα 6 μέτρα
Στην αυλή άλλα 18 τετραγωνικά μέτρα γκαράζ για να αποκατασταθεί. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα μικρό κομμάτι γης με οπωροφόρα δέντρα, κήπο με λαχανικά και ένα σπίτι με πουλερικά + αποθήκη.
Ο αχυρώνας και ο αχυρώνας είναι σε τοπική πέτρα, αλλά το κτίριο χρονολογείται από το 1960, καθώς και τα γκαράζ στην αυλή.
Το σπίτι διαθέτει 26 παράθυρα και εισόδους. Στον πρώτο όροφο, όπου ζουν, τα φωτιστικά είναι νέα και τα διπλά παράθυρα τρέχουν κατά μήκος του κλιμακοστασίου (11 νέα). Ενώ η πόρτα του μπαλκονιού εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστο αν θα το αλλάξει με παράθυρο ή πόρτα για να δημιουργηθεί μια ανεξάρτητη πρόσβαση στο p1 από το εξωτερικό. Σε εσάς την επιλογή.
Η θέρμανση στο ισόγειο είναι με αγωγούς αερίου για κάθε δωμάτιο, ενώ στο p1 υπάρχουν οι θερμοσίφωνα με νερό που ελέγχεται από θερμοστάτη συνδεδεμένο σε λέβητα αερίου στο πάτωμα του υπογείου. Ο λέβητας παρέχει ζεστό νερό και στους δύο ορόφους. Στο p1 υπάρχουν επίσης δύο ξύλινες σόμπες, μία στην κουζίνα και η άλλη στο σαλόνι. Παραμένουν. Τα ηλεκτρικά και υδραυλικά συστήματα αναδιοργανώθηκαν το 2014 (εκτός από το λουτρό p1) και τοποθετήθηκαν σε υαλοβάμβακα στη σοφίτα για θερμική απομόνωση.
Το σπίτι είναι επιπλωμένο με έπιπλα εποχής και εκτός από λίγα κομμάτια και πίνακες ζωγραφικής και επίπλωσης πωλούνται επιπλωμένα.
Το χωριό όπου βρίσκεται το κτίριο είναι κλειστό, επομένως δεν υπάρχει κυκλοφορία αυτοκινήτων. Μετά από 50 μέτρα ο δρόμος συνεχίζει στο δάσος μέχρι να φτάσετε στο φράγμα πριν την κοιλάδα. Επιτρέπεται σε mtb και με τα πόδια.
Το έδαφος και η κοινοπραξία και η αγορά περιλαμβάνει την αγορά μιας κοινοπραξίας με κόστος 25 ευρώ / έτος. Η κοινοπραξία ανάκτησης γης εργάζεται σε αυτό για να κρατήσει την κοιλάδα με υδρογεωλογική τάξη. Το δίκτυο φυσικού αερίου είναι από το χωριό και η δαπάνη είναι ένας μετρητής. Το ηλεκτρικό δίκτυο είναι εθνικής προέλευσης και πηγαίνει στην κατανάλωση. Το δίκτυο ύδρευσης είναι τοπικό και πηγαίνει στον πάγκο. Άλλες χρεώσεις υπηρεσιών είναι τα σκουπίδια που πηγαίνουν στα μετρητά σπίτι είναι 140 ευρώ το χρόνο. Η σύνδεση ιστού είναι δυνατή τόσο με δορυφόρους όσο και με οπτικές ίνες (από το 2020). Περιλαμβάνεται δορυφορική τηλεόραση.
Πωλείται στην πραγματικότητα και σε δύο φορές σε έναν συμβολαιογράφο της επιλογής σας. Ένας συμβιβασμός ή μια υπόσχεση πώλησης απαιτεί το ήμισυ της τιμής πώλησης και μια πράξη μέσα σε έξι μήνες ελεύθερη κατάσταση (σπίτι χωρίς τα πρόσωπα και προσωπικά αντικείμενα) το υπόλοιπο. Η τιμή του συμβολαιογράφου (1.500 ευρώ) δεν συμπεριλαμβάνεται. Το ακίνητο είναι κατηγορίας Α03 και το κτηματολογικό εισόδημα είναι 536,86.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB