Πώληση Μονοκατοικία, Menaggio, Como, Ιταλία, Per la grona 87

Πώληση - Cod. 26355

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Πρόσφατες σπίτι με όμορφη θέα στη λίμνη που περιβάλλεται από έναν κήπο περίπου 400 τετραγωνικών μέτρων, που χτίστηκε το 1996, ανακαινίστηκε πλήρως το 2006.
Το σπίτι σε τρία επίπεδα αποτελείται από σαλόνι με παράθυρα με θέα τη λίμνη, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, στον τελευταίο όροφο χτίστηκε μια σουίτα με μπάνιο, dressing room και βεράντα με θέα στη λίμνη. Πλυντήριο ρούχων, κάβα, αποθήκη και διπλό γκαράζ ολοκληρώσει τους χώρους διαβίωσης.
Το αέριο αυτο-θέρμανσης και το νερό θερμαίνεται με ηλιακούς συλλέκτες, μόνωση ταράτσας και ένα εξωτερικό κάλυμμα βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου.
Έξω, μεγάλα και άνετα βεράντες με θέα στη λίμνη και ένα χώρο μπάρμπεκιου ολοκληρώνουν το σπίτι. Στον κήπο μπορείτε να οικοδομήσουμε μια μικρή πισίνα και θέα στη λίμνη. Το σπίτι είναι θαυμάσια τοποθεσία χωριό Loveno Menaggio.
Από την ιδιοκτησία, Menaggio μπορεί να επιτευχθεί με τα πόδια κατά μήκος ενός δρόμου είναι πολύ λεία, ή με το αυτοκίνητο σε μόλις 5 λεπτά. Menaggio είναι γεμάτη από καταστήματα, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και την προβλήτα που προσφέρει υπηρεσίες όλο το χρόνο λιμναίων μεταφορών σε όλες τις άλλες χώρες της λίμνης. Κόμο απέχει λιγότερο από μια «ώρα με το αυτοκίνητο και την πόλη του Λουγκάνο Ελβετία μόνο 30 λεπτά. Από Menaggio υπάρχει εύκολη πρόσβαση στα χιονοδρομικά κέντρα του St Moritz και Bormio σε περίπου 2 ώρες. Τα αεροδρόμια του Μιλάνου αεροδρόμια Malpensa και Linate είναι περίπου μία ώρα και ένα μισό και του Λουγκάνο είναι περίπου 45 λεπτά με τακτικές πτήσεις μεταφοράς με λεωφορείο προς Ζυρίχη και τη Γενεύη.
Περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο μπορείτε να βρείτε το Golf Club Menaggio Cadenabbia, που χτίστηκε από έναν Άγγλο, αυτό είναι το παλαιότερο γήπεδο του γκολφ και το διάσημο Λομβαρδίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB