Πώληση Ξενοδοχείο, Castiglione di Sicilia, Κατάνια, Ιταλία, via pagana 35

Πώληση - Cod. 43787

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: 4

Μοναδικό ευρέως διαδεδομένο ξενοδοχειακό έργο στη Σικελία, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα μαγεμένα σοκάκια του Borgo Di Castiglione di Sicilia, σε έναν λαβύρινθο από αρχαίους δρόμους και πλατείες, όπου η λαογραφία, η ιστορία, οι μύθοι και οι παραδόσεις μιας αρχαίας και φημισμένης πόλης ζωντανεύουν, μεταξύ το πάρκο Etna και το πάρκο Alcantara, 30 λεπτά από την Taormina και το Giardini Naxos, 10 λεπτά από τα φαράγγια Alcantara, 30 λεπτά από την Etna Nord, 10 λεπτά από τα περίφημα κελάρια κρασιού Etna, με τα αξέχαστα ηλιοβασιλέματα
Το ευρέως διαδεδομένο ξενοδοχειακό μας έργο το 2017 στο σχέδιο τουριστικής προπαγάνδας του τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Σικελίας γίνεται παράδειγμα για τα χωριά της Σικελίας για το πώς να ανακτήσουν το υπάρχον, τη βασίλισσα ενός λευκού, αθόρυβου, ανθισμένου σοκάκι και χωρίζεται σε 16 χαρακτηριστικά διπλά , τρίκλινα, τετράκλινα δωμάτια, 1 διαμέρισμα για 5 άτομα, δεύτερο διαμέρισμα για 7 άτομα, τρίτο διαμέρισμα για 4 άτομα, 1 δωμάτιο για 5 άτομα, τετράκλινα δωμάτια, τρίκλινα δωμάτια, δίκλινα δωμάτια, Osteria Ristoro, κατάστημα που πωλεί τυπικά προϊόντα, εξ ολοκλήρου και εκλεκτά ανακαινισμένο, ανεξάρτητο και όλα βρίσκονται στον ίδιο δρόμο. Περιλαμβάνει επίσης ένα ακίνητο προς ανακαίνιση περίπου 60 μέτρων σε τρία επίπεδα δίπλα στην εκκλησία της Santa Maria. Τα τυπικά σπίτια σέβονται πλήρως την αληθινή καστιλιονέζικη αρχιτεκτονική παράδοση, διαφορετικά μεταξύ τους σε μέγεθος και σχήμα, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντική και πρωτότυπη ομορφιά τους, όλα τέλεια φινιρισμένα και εξοπλισμένα με άνεση υψηλών επιδόσεων.
Η εμπειρία των διακοπών στο Castiglione di Sicilia γίνεται μοναδική εάν τα άλλα θέματα του πολιτισμού, του αθλητισμού, του ράφτινγκ στα φαράγγια Alcantara, της πεζοπορίας, του σκι Etna Nord συνδυάζονται με αυτό το προϊόν που ενθαρρύνει την εκ νέου ανακάλυψη μιας αυθεντικής Σικελίας, με τη δική της γαστρονομική παράδοση , με σεβασμό στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Ως παράδειγμα και όχι εξαντλητικά, τα δρομολόγια για φαγητό και κρασί προωθούν τοπικά προϊόντα, τυριά, κρασιά Αίτνας κ.λπ. τυπικά επιδόρπια κ.λπ. Η καλοσύνη και η ποικιλία των αρτοσκευασμάτων ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα της τουριστικής προσφοράς της Σικελίας. Η αμπελουργική ενασχόληση της περιοχής Castiglione di Sicilia, η μεγάλη γενετική κληρονομιά των γηγενών αμπελιών και η καλλιέργεια του αμπελιού έχουν οδηγήσει το κρασί της Σικελίας να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Για να εμπλουτίσουν το πανόραμα των μεγάλων παραδόσεων της καστιλιονέζικης οινοποίησης, πολύτιμες διαδρομές όπως «Οι δρόμοι του κρασιού της Σικελίας» και οι γευσιγνωσίες στα κελάρια οδηγούν τον τουρίστα να ανακαλύψει τα πλούτη της Αίτνας, από τις ακτές μέχρι την ενδοχώρα.

Γίνονται δεκτές σοβαρές προσφορές αγοράς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB