Πώληση Σοφίτα, Chieti, Chieti, Ιταλία, Via Asinio Herio 8

Πώληση - Cod. 25359

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 310 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 5

Ρετιρέ αναστέλλεται μεταξύ ουρανού, τα βουνά, τη θάλασσα και την ιστορία πρόβολος πάνω vallata.Occasione μοναδική, δύσκολο να εντοπιστούν!
Στο μεσαιωνικό κέντρο του Chieti, κοντά στη Ρωμαϊκή Ναοί και τον κεντρικό δρόμο της πόλης, στο υψηλότερο σημείο και πανοραμική, πλήρη 5ο και τελευταίο όροφο, 230 τετραγωνικά μέτρα του διαμερίσματος που περιβάλλεται από 160 τμ βεράντα περιμέτρου της υψηλής αισθητικής αξίας του, είναι ένας πολύτιμους απόλυτης meraviglia.Un μεγάλο σαλόνι του περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων με χώρους καθιστικού και τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα με ντουλάπια μασίφ ξύλο κατά παραγγελία, γραφείο, τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, σαλόνι με μεγάλες ντουλάπες σε στερεά laccato.Tutti σπιτικό, καθώς και τα παράθυρα και οι πόρτες σε πολύτιμο ξύλο. Από όλα τα δωμάτια και την όμορφη πλακόστρωτη βεράντα με πήλινα και σκιά σκηνές ηλεκτροφόρα και σύστημα άρδευσης, μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα του Gran Sasso, Maiella, κοιλάδες και τη θάλασσα.
Πολυτελή δάπεδο του σαλονιού και δάπεδα υπνοδωμάτιο με μεγάλο πάχος (2,5 cm) στην ποιότητα του ξύλου του Afrormosia και Ντουσιέ.
Εύκολα διαιρείται σε δύο διαμερίσματα και ρυθμιζόμενη θέρμανση.
 Διαθέσιμο, με αγοραστεί ξεχωριστά, δύο θέσεις στάθμευσης.
Ενδεχομένως ρετιρέ σοφίτα 90τμ
Η εντυπωσιακή διακόσμηση (έπιπλα είναι πραγματικά έργα τέχνης της ιταλικής 1600,1700,1800, 12 περσικά χαλιά από μετάξι) πωλείται ξεχωριστά.
Προσφέρει πολλές περισσότερες φωτογραφίες
Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση αμέσως βιώσιμες

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB